Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מעוניין לקנות רכב חדש שעולה בסביבות 100 אלף שקל, אני מחפש דרך או שיטה נכונה מבלי להגיע לבדיקה של המכון  כי בשני המקרים הבדיקה אני אשלם מהכסף שלי, אני רוצה לנסות לחסוך לעצמי את ה700 שקל , מישהו מכיר איך לעשות את זה כאן ?

עריכה אחרונה על ידי shugi bugi
טעיתי בכתיבה
פורסם (נערך)

אין סיבה מיוחדת לקחת רכב חדש מהסוכנות לבדיקה במכון.

אם מדובר ברכב "חדש" שהוא חדש בשבילך, והכוונה לרכב יד 2 מאדם פרטי,  יחסית חדש שעדיין באחריות ,

כדאי לך לעשות שני דברים :

1. לבקש תדפיס הטיפולים מהמוסך

2. לבקש שהבעלים יוציא דוח סליקה מאתר "מרכז הסליקה של חברות הביטוח."

סעיף 2 לא מתאים לחברות ליסינג / השכרה, כי הן הרבה פעמים לא מבטחות את הרכבים דרך חברות הביטוח. את הרכבים האלה צריך לקחת לבדיקה בכל מקרה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבדיקה במכון מיועדת, במידה רבה, לאתר נזקים תאונתיים, וגם ליקויים טכניים.

להבנתי אתה מתכוון לרכוש רכב משומש, אז,לפני שאתה מוציא כמה מאות שקלים מומלץ:

1. לקרוא את השרשורים הרלוונטיים בנעוצים בפורום רכישת רכב. תוכל ללמוד לא מעט לגבי הסינון הראשוני של רכבים פוטנציאליים.

2. לדרוש מהמוכר כמה מסמכים, כולל רשיון הרכב, מסמכים על טיפולים ותיקונים שעבר, דוח מרכז הסליקה הביטוחי ואישור על העדר משכון. המסמכים האלה לא נותנים תמונה מושלמת - למשל, תיקון שבוצע לא על חשבון ביטוח לאניופיע בדוח של חברת ביטוח, אבל תוכל לסנן לא מעט רכבים בעייתיים.

3. אם ההבנה שלך אינה מספקת נסה להעזר ב"אחד שמבין" מחוג ידידיך ומכריך.

4. אם סכום של 100,000 ₪ משמעותי לך - כמו לרוב עם ישראל - ואם מצאת רכב שמתאים לך ועבר את הסינון הראשוני - קח אותו לבדיקה מסודרת לפני ההחלטה הסופית על רכישתו.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...