Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוק המטרו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ציטוט מאתר N12:

חוק המטרו אמור להסדיר את התשתית המשפטית לפרויקט הענק שבמסגרתו מתוכננת רכבת תחתית שתחבר בין ערי גוש דן במטרה לספק אלטרנטיבה יעילה, אקולוגית ונגישה לשימוש ברכב הפרטי ולפקקי הענק שנגרמים בשל כך. בעקבות תקציבי הענק שהוקצו לו (כ-150 מיליארד שקל), מורכבות וגודלו של החוק, נקבע כי יש להעבירו בשלושה חלקים שונים: החלק הראשון מסדיר את המבנה הארגוני שיהיה אמון על פיתוח ובניית המטרו, החלק השני עוסק ברגולציה ובתיאום תשתיות בין הגופים הרלוונטיים השונים והחלק השלישי במדיניות המקרקעין של המטרו.

https://www.mako.co.il/news-politics/2022_q2/Article-8a643cb49e8a181026.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=173113802

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 11 שעות, ירחמיאל כתב:
  1. מי נגד ומדוע

זה בעיקר כאלו שהם nimby, שבשורה התחתונה יהפכו את השכונה שלך למדבר תחבורתי. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 12 שעות, ירחמיאל כתב:

מי נגד ומדוע

כולם נגד האזרחים ובגלל פוליטיקה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 13 שעות, DareDevil כתב:

זה בעיקר כאלו שהם nimby, שבשורה התחתונה יהפכו את השכונה שלך למדבר תחבורתי. 

למה הכוונה? הרי תחנת רכבת תחתית ליד הבית משפיעה לחיוב על שווי הדירה, וכמובן גם על הניידות שלך...

פורסם
לפני 11 דקות, BarryG כתב:

למה הכוונה? הרי תחנת רכבת תחתית ליד הבית משפיעה לחיוב על שווי הדירה, וכמובן גם על הניידות שלך...

ספר את זה לתושבי השכונה היקרתית ברעננה שגרמו לביטול הקו הורוד של הרכבת הקלה.

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001410776

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה בכפר סבא.

ברעננה הפריע להם שהרכבת תעבור מתחת לבתים שלהם.

נלחמו בה למרות שהייתה אמורה להיות תחנה קרובה אליהם בבית לוינשטיין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זאת הבעיה פה. מה לעשירים ולתחבצ, כאילו שעשירים לא עומדים בפקקים.

פקקים תמיד יהיו (זה האיזון - אם אין פקקים אנשים יעברו לרכב פרטי. יחזרו הפקקים - אנשים יחזרו לתחבצ. בסוף זה מתאזן כי יש אנשים שמוכנים לסוע בפקקים, וכאלה שלא), אם הם לא רוצים לעמוד בפקק, מטרו זאת האופציה היחידה.

הרי באירופה הם נוסעים במטרו ונהנים להגיד כמה שזה נוח, ורואים שכל אנשי העסקים נוסעים בו. אבל כשזה מגיע אליהם הביתה לא מוכנים שתהיה אצלהם תחנה או חפירות.

פורסם
לפני 23 דקות, פינדר כתב:

זה בכפר סבא.

ברעננה הפריע להם שהרכבת תעבור מתחת לבתים שלהם.

נלחמו בה למרות שהייתה אמורה להיות תחנה קרובה אליהם בבית לוינשטיין.

לא זוכר את הרשימה המדויקת, אבל אותו דבר קרה גם עם ערים אחרות שנאבקו להרחיק את תחנות הרכבת כמה שיותר מהעיר. טמטום טהור, מהסוג של משפט שלמה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

אני חושב שקראתי את זה פה פעם, ולא זוכר למי לתת את הקרדיט:

מדינה מתוקנת (תחבורתית) זו מדינה שבה העשירים נוסעים בתחב"צ.

מדינה לא מתוקנת זו מדינה שבה העניים נוסעים ברכב פרטי.

עריכה אחרונה על ידי avargel
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

עריכה אחרונה על ידי Electron

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

• תוכן חדש...