Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי, 206 בן 21 עם מנוע NFU, צורך טיפה שמן. כמה? 100-150 מ"ל ל 1000 קילומטר. בדיקת לחץ הפוך תקינה מאוד, ויש ריח קל של שמן בעזיבת גז. מצביע על גומיות שסתומים.

אני לא רוצה להכנס להרפתקאות של פירוק ראש תקין, ולכן מעוניין להחליף גומיות שסתומים בלי לפרק אותו.

האם זה אפשרי? במספר מוסכים אמרו לי שבמנוע הזה זה לא אפשרי, שכן קפיצי השסתום שקועים פנימה ואין "פסנתר" כמו שיש במנוע EP6 לצורך העניין.

image.thumb.png.0894a2f2ccc4b025fd65806ab547714c.png

העבודה תעשה לבד (יודע שצריך קומפרסור), השאלה היא האם יש כלים שמאפשרים את זה? ראיתי שלהונדות יש כלי יעודי שמתברג על החלק העליון של הראש ובעזרתו מכווצים, אבל לא מצאתי משהו מתאים ל NFU.

פורסם (נערך)

בהחלט ניתן, זו לא עבודה לחובבנים טעות קטנה והשסתום יבלע לתוך הצילינדר.

המנועים האלה מאוד אמינים וגומיות השסתומים בראש שהעלת, פחות נפוץ שיש איתם בעיה(אם כי אני לא שולל) לפני הכל תבדוק שאין לך נזילות מתחת למנוע וסביב.

צריך לפרק טיימינג, בתי גלי זיזים ולהתחיל לעבוד עם מכווץ מתאים.

לפי חישוב פשוט ליטר שמן יהיה ל 10,000ק"מ וזו צריכת שמן תקינה מאוד למנוע בן 21!.

קשה לי להאמין שיש שריפת שמן פנימית ותרגיש בה כמו שתיארת עם עזיבת הגז, אלא אם כן אתה טועה בבדיקה של צריכת השמן והיא גבוהה בהרבה.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם (נערך)
לפני כשעה, ba323f כתב:

בהחלט ניתן, זו לא עבודה לחובבנים טעות קטנה והשסתום יבלע לתוך הצילינדר.

המנועים האלה מאוד אמינים וגומיות השסתומים בראש שהעלת, פחות נפוץ שיש איתם בעיה(אם כי אני לא שולל) לפני הכל תבדוק שאין לך נזילות מתחת למנוע וסביב.

צריך לפרק טיימינג, בתי גלי זיזים ולהתחיל לעבוד עם מכווץ מתאים.

לפי חישוב פשוט ליטר שמן יהיה ל 10,000ק"מ וזו צריכת שמן תקינה מאוד למנוע בן 21!.

קשה לי להאמין שיש שריפת שמן פנימית ותרגיש בה כמו שתיארת עם עזיבת הגז, אלא אם כן אתה טועה בבדיקה של צריכת השמן והיא גבוהה בהרבה.

אכן יוצא בין ליטר לליטר וחצי בין טיפול לטיפול. העניין הוא שאני מתכנן להחליף קאמשפטים וזה כבר מרבית העבודה גם לגומיות, אז למה לא להחליף? במיוחד אם יש את עניין הריח הקל של השמן בעזיבת גז (ובוודאות יש, אבל אין עשן כלל באף מצב של עומס).

למנוע אין הזעות, אין נזילות, זה נטו שריפה של שמן.

יש מצב שזה הרינגים של השמן, אם כי אז הייתי אמור להריח רק של שמן שרוף דווקא במכת גז, ואז אין ריח כלל אלא רק לאחר העזיבה.

איך אני משיג כלי שאוכל לכווץ באמצעותו?

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...