Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

650 זה מחיר הגיוני למוסך יבואן, והייתי הולך לעשות שם.

יש איזה עניין במוסכים שהם לא של יבואן שלא כולם מקפידים על תקן השמן לרכב, אלא רק על הצמיגות. 

ניתקלתי בזה בהרבה מוסכים כלליים לצערי.

פורסם
לפני 6 דקות, sperial כתב:

ו.... כמה ימי עבודה תפסיד כדי "לחסוך" 200 ש"ח בשנה על טיפול?

אם מוסכניק מפשל, זה יכול להיות יותר מ-200 ש"ח, ועל ימי העבודה המוסכניק ישלם.

פורסם

השאלה אם יש חוק שמחייב מוסך מורשה משרד תחבןרה להשתמש בחלפים שמאושרים ע"י היבואן.

למשל חלק חילופי תואם, שהמוסך לא יבואן משתמש בעוד שהיבואן משתמש בחלק מקורי בלבד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 5 שעות, mcaspi כתב:

אז תיכנס. עדיף להוציא כסף מכיסך ועוד על שטויות של מישהו אחר? יכול להיות שאנחנו נראים כמו שאנחנו נראים בגלל "לך תיכנס לתביעות".

הדברים האלו בהם מישהו משחיל אותך בקטנה קורים על ימין ועל שמאל. 

אפשר להיות לוחם צדק ולהקדיש את כל הזמן שלך בעשיית צדק במשפטים עם אנשים שהשחילו אותך בקטנה ואז אולי, אולי יום אחד מתישהו אתה תקבל את הכסף הגדול וכל המשחילים יאכלו את הכובע. 

מכיוון שבנתיים, בהמתנה לכסף הגדול שיגיע מעשרות תביעות צריך לחיות ממשהו, רוב האנשים לא בנויים לזה. 

גם אני לא ולכן אני ממליץ לאנשים בפורום ללכת על דברים בדוקים שניתן ליישם יחסית בקלות ובמקרה הספציפי הזה - בשנים הראשונות לטפל במורשה יבואן, לשלם במצטבר בכל התקופה נגיד 1000 או 1500 שקל יותר אבל להיות בטוח שאחריות זה אחריות, החלקים מקוריים, ריקולים ועדכוני תוכנה יתבצעו ולא להכנס למשפטים לגבי מקוריות פילטר שמן ב 30 שקל שגרם להסרת אחריות. 

פורסם

אין צורך להקדיש את כל הזמן, ולא תמיד משחילים אותך בקטנה. אתה אמור גם לדעת שבמוסכים מורשי היבואן, לא תמיד טיפול זה טיפול, אחריות זה אחריות, ועדכוני תוכנה יתבצעו.

פורסם
לפני שעה, mcaspi כתב:

אין צורך להקדיש את כל הזמן, ולא תמיד משחילים אותך בקטנה. אתה אמור גם לדעת שבמוסכים מורשי היבואן, לא תמיד טיפול זה טיפול, אחריות זה אחריות, ועדכוני תוכנה יתבצעו.

אתה צודק ב 100% - אבל יש כאן אבל... כל עוד טיפלת במורשה יבואן במסגרת האחריות, הוא לא יוכל להלין על עצמו ששם פילטר שמן מזוייף או שם שמן לא נכון.... הרי טיפלת אצלו, לא כך ?

מסכים בעניין היתר - טיפול זה לא תמיד טיפול ועדכוני תוכנה זה לא משהו שהם עושים יזום (זו הנחיית היצרן) עד שאתה מתלונן על בעיה.

זה שיש עדכונים זה סבבה, הם לא עושים אותם מיוזמתם כי היצרן לא מאשר להם אותם ללא סיבה מוצדקת (לפני 20 שנה היו עושים ומחייבים בלי בעיה, אבל העניין הזה כבר נגמר *מזמן*).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפני שעה, mcaspi כתב:

אין צורך להקדיש את כל הזמן, ולא תמיד משחילים אותך בקטנה. אתה אמור גם לדעת שבמוסכים מורשי היבואן, לא תמיד טיפול זה טיפול, אחריות זה אחריות, ועדכוני תוכנה יתבצעו

בוא נפתח את זה קצת. 

עשיתי טיפול במוסך כללי, שמו שמן לפי התקן ופילטר מקורי. הפילטר המקורי הזה התגלה כמזייף. יש חלקים מזויפים בשוק, המוסך הרכיב את הפילטר ללא ידיעה שזה מזוייף.

הזמין מהספק פילטר מקורי וזה מה שקיבל. 

אחרי זה אני בא למוסך יבואן, הסתכלו על הפילטר, ראו שזה זיוף, אין אחריות על האוטו. 

המסוך הכללי יטען ששלא ידע ושזה הספק אשם, הספק יטען שזה המפיץ, המפיץ נטען שזה יבואן החלפים ויבואן החלפים יטען שזה מי שמכר לו את זה בחו"ל. 

ברור שאני מגזים בכוונה אבל במילים פשוטות, אני לא רוצה להכנס לזה ולא ממליץ לאחרים את מה שלא הייתי עושה בעצמי. 

מי שכן רוצה לנסות את הדרך הזו, אין שום בעיה, לגיטימי מאוד. 

• תוכן חדש...