Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, Mech Morphix כתב:

^עושים הרבה דברים כדי שיראו אותך כשאתה על דו"ג (לא שאני מסכים)

סבבה הנחתי שזו הסיבה. תודה.

ואתה יודע למה לרוב רוכבים עומדים ראשונים ברמזור באמצע בין שני נתיבים באלכסון ולא בנתיב אחד מסוים ישר? גם לזה יש פן בטיחותי? כי אני רואה את זה תמיד ולא הצלחתי למצוא לזה צידוק. מה הבעיה לעמוד ישר ובאמצע נתיב אחד? למה יותר בטיחותי "לתפוס" שני נתיבים בדיוק בקו ביניהם ואז להטות את האופנוע באלכסון? 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה קטע עיצובי, יש אופנועים עם 2 שפועלים

לפני 4 שעות, ניקו פ. כתב:

סבבה הנחתי שזו הסיבה. תודה.

ואתה יודע למה לרוב רוכבים עומדים ראשונים ברמזור באמצע בין שני נתיבים באלכסון ולא בנתיב אחד מסוים ישר? גם לזה יש פן בטיחותי? כי אני רואה את זה תמיד ולא הצלחתי למצוא לזה צידוק. מה הבעיה לעמוד ישר ובאמצע נתיב אחד? למה יותר בטיחותי "לתפוס" שני נתיבים בדיוק בקו ביניהם ואז להטות את האופנוע באלכסון? 

כי אנחנו דו גלגלי וחשופים למזג אויר וזה לא או מעט מאוד מפריע לתנועה. יש מדינות שזה חוקי. חאלס עם הקטנוניות, אפשר לעשות את זה ועדין לשמור על בטיחות מספקת.
ויש עוד מלא סיבות ללמה כן.

לא הבנתי את הלהטות את האופנוע באלכסון, מי עושה את זה כאשר הוא עומד בין מכוניות?

לפני 10 שעות, ניקו פ. כתב:

זכית. לך תמלא לוטו. 

לא זוכר מתי פעם אחרונה ראיתי רוכב בלילה בלי האור הגבוה מופעל, מסנוור את הנשמה של כל הסביבה בזמן שהוא עושה lane splitting כמו ולנטינו רוסי. 

אני לא עושה את זה. גם יש לי הרגשה שאתה לא זוכר את הרוכבים שכן נוסעים בסדר, ככה זה עם אנשים, זוכרים רק את הקיצוניים.

פורסם
לפני 27 דקות, FoxLight כתב:

כי אנחנו דו גלגלי וחשופים למזג אויר וזה לא או מעט מאוד מפריע לתנועה. יש מדינות שזה חוקי. חאלס עם הקטנוניות, אפשר לעשות את זה ועדין לשמור על בטיחות מספקת.
ויש עוד מלא סיבות ללמה כן.

לא הבנתי את המגננה שלך. בסך הכל שאלתי. 

מה הקשר בין מזג אוויר לעמידה ברמזור בין שני נתיבים ולא במרכז נתיב אחד? 

אילו עוד סיבות יש? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

נסיעה עם אור גבוה וסינוור של משתמשי הדרך האחרים מביא לסיכונם. זה שאתה רוצה שיראו אותך/משוכנע שאתה נוסע ביער לא אומר שזה סבבה. אני מניח שכשעושים לך את זה, זה לא נעים לך. אז למה לך מותר?

• אהבתי 1

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, ניקו פ. כתב:

לא הבנתי את המגננה שלך. בסך הכל שאלתי. 

מה הקשר בין מזג אוויר לעמידה ברמזור בין שני נתיבים ולא במרכז נתיב אחד? 

אילו עוד סיבות יש? 

אני חושב שכבר שאלת לגבי זה פעם. זה פשוט כי מגיעים מבין שני הנתיבים אז נשארים שם.

מבחינת בטחון הכי טוב לעמוד מול רכב *אחד*, כי יש יותר סיכוי שנהג רכב יראה אותך כשאתה ישירות מולו (אלא אם כן זו משאית, וזו לא תראה אותך גם מהצד) ולא בקצה שלו.

אני אישית מנסה להקפיד לסטות לאחד הנתיבים כדי לא לעמוד בין שניהם, אבל זה לא תמיד אפשרי מבחינת מקום.

לגבי אור גבוה - באור יום הרבה נוסעים עם אור גבוה, זה לא מסנוור יותר מה drlים שיש היום. מי שעושה את זה בלילה מסכן את עצמו ואת האחרים.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • אהבתי 2
פורסם

@ניקו פ. עומדים תמיד ראשונים ברמזור וזה אחרי שיצרת קשר עין עם הנהג שעומד ראשון כדי לוודא שראה אותך - ואז אתה עומד לפניו. הוא מספק לך הגנה ממאבדי ריכוז ש"ינשקו" רכב אחר אבל יפצעו אותך (מאחורה) קורה הרבה במדינות שאסור לעשות ליין ספליטינג ואופנוע עומד אחרון בתור כמו רכב

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אוקיי הבנתי למה לעמוד ראשון ואין בעיה. ברור.

אבל לא הבנתי למה לעמוד בין שני נתיבים ולא לפני רכב אחד פשוט? 

זה היה נראה לי מכוון, כאילו ממש מקפידים לעמוד בין שני נתיבים ולא לפני רכב אחד. אני מרגיש שאולי אני לא ברור או שאני סתם מגזים בכמות שאני רואה. אעלה סרטון בהזדמנות שתבינו את כוונתי. 

פורסם

או שפשוט לעמוד לפני קו העצירה, על הנתיב, בדומה לרכב? אי אפשר לבקש "לשים לב לרוכב" מצד אחד, אך מצד שני לשים פס על החוקים ולעמוד אחרי קו העצירה (הזוי בעיני שאנשים עושים את זה).

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם

היה לי פעם XEVO 250, קטנוע די נפוץ.

רכב פיאג'ו X-Evo 250 (2015) למכירה מודעה 13288459 - ad

צד אחד אור דרך, צד אחד אור מעבר (נורות חניה יש 2 אגב).

כן זה מפגר - אבל 2 נורות זה עומס מיותר ולא נדרש על מערכת החשמל.

אם אני לא טועה, גם בג'וימקסים הישנים יותר זה ככה (והם הקטנועים הנפוצים ביותר).

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 6 שעות, SuperBamba כתב:

נסיעה עם אור גבוה וסינוור של משתמשי הדרך האחרים מביא לסיכונם. זה שאתה רוצה שיראו אותך/משוכנע שאתה נוסע ביער לא אומר שזה סבבה. אני מניח שכשעושים לך את זה, זה לא נעים לך. אז למה לך מותר?

עד שאתה מתלונן על האור תתלונן על הרעש - יש אופנוענים שצריך לגרוט להם את הכלי. זו הדרך היחידה שהם ילמדו.

• תוכן חדש...