Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מעניין אותי לדעת, כיוון שיש כל-כך מקטים שונים לחלפים (אפ' הפשוטים כמסנן שמן, ברקסים), איך למוסכים יש בדר"כ הכל?

לדוגמא: לקיה חלק מהמקטים של מסנן שמן הם 2630035531 ויש אותו מקט עם סיום 4/5, האם יש להם במלאי כל-כך הרבה סוגים? ובאמת למה לא מספיק מסנן שמן עם גודל הברגה (וגומי) שווה?

תודה למחכימים.

פורסם

יש דבר כזה ניהול מלאי. 

יודעים מה הצריכה של כל חלק, כמה נמכרים בחודש, יש רמות מלאי מוגדרות לדברים שנצרכים הרבה. למשל כשכמות  הפילטרים במחסן יורדת מתחת ל (לדוגמא) 10 יחידות, מזמינים 100 חדשים. 

ממש לא הכל נמצא במלאי, חלק שמוכרים ממנו 3 בשנה כנראה שלא יחזיקו במלאי אלא יזמינו לפי דרישה. 

פורסם

עדיין אני מניח שמוסך כללי (משרד התחבורה) שמטפל ביצרנים שונים צריך להחזיק לפחות כ100מקטים שונים של מסנני שמן. או שאני שמגזים?

אולי בתחליפי יש התאמה רחבה יותר?

פורסם
לפני 12 דקות, FROGIE כתב:

עדיין אני מניח שמוסך כללי (משרד התחבורה) שמטפל ביצרנים שונים צריך להחזיק לפחות כ100מקטים שונים של מסנני שמן. או שאני שמגזים?

אולי בתחליפי יש התאמה רחבה יותר?

לרוב הם עושים עסקה גדולה שתכסה להם מלאי רחב של כלל הפילטרים לX זמן. מה שאין - מזמינים מחנות החלפים הקרוב שיש להם איתם הסכם מחירים ושליח על קטנוע שולח את החלק תוך X זמן (קצר).

כנ"ל לגבי שמנים - רוכשים במשטחים שמנים כמו קסטרול, יורול וכו'.. שמתאימים לרוב הרכבים 5-30, 5-40 הנפוצים.. 

ואז שתשאל למשל יש לך קסטרול? יגיד לך לא..

קח יש לי שמן יורול זה יותר טוב ובלה בלה..

פורסם
לפני 32 דקות, FROGIE כתב:

צריך להחזיק לפחות כ100מקטים שונים של מסנני שמן.

מחזיק רק כמה סוגים, הרבה פחות מ 100, מה שהכי נצרך אצלו.

כל דבר אחר, בזמן שהאוטו בטיפול מזמין מחנות החלפים שעובד איתה, תוך 15 דקות מגיע שליח ומביא את החלק. 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...