Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, Buki כתב:

אני אומר שוב. תתעלמי. אנחנו לא נמצאים במקום סטרילי שיש אפשרות לחנות לא ליד מכוניות אחרות בשטח פתוח. הרכב עם הזמן מתמלא בסימנים כאלה ואם יכאב לך הראש מכל סימן כזה, זה פוגע בהנאה מהרכב. לכן תתעלמי. 

תחשבי שאין שם את הסימן. המלצה טובה יותר אני לא יכול לתת. ניסיון לתקן את זה זה בזבוז זמן וכסף. 

תודה.

מחפשת מוצר לקנות לשכן שישים על הדלת שלו. יש המלצה?

איך משהו כזה? יכול להועיל?

מגן דלת לרכב | תוספות לרכב | חלקי חילוף לרכב

image.png

פורסם

השכן צריך לקבל חינוך. אני בחיים לא פותח על דלתות של אחרים. גם שאין מקום לצאת. אני שם את היד על הדלת.

אין קשר לאיכות הצביעה. זה יקרה בכל רכב ופתיחת דלת זה מכה חזקה.

רכב חדש צריך להיזהר לא להחנות בכל מקום ולא במקומות צפופים.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 23 דקות, ABSULUTT כתב:

השכן צריך לקבל חינוך. אני בחיים לא פותח על דלתות של אחרים. גם שאין מקום לצאת. אני שם את היד על הדלת.

אין קשר לאיכות הצביעה. זה יקרה בכל רכב ופתיחת דלת זה מכה חזקה.

רכב חדש צריך להיזהר לא להחנות בכל מקום ולא במקומות צפופים.

צודק. הוא עשה זאת גם עם האוטו הקודם שלי רק שהוא היה ישן ולא היה לי כ"כ אכפת.

זה יעשה את העבודה לדעתך?

למי זה מיועד? לו או לי? להגן על הרכב שלי שאני אשים או לקנות לו שהוא ישים כדי לא לדפוק את האוטו שלי?

image.png

פורסם

קורה, כנראה מפתיחת דלת של רכב שחנה במקביל. גשי לפחח שיתקן נקודתית עם מכחול. ידנם מדבקות גומי לספי דלת. קני לשכן שידביק על הדלת שלו. עלות של שקלים בודדים

• אהבתי 1
פורסם
לפני 13 דקות, meir_gi כתב:

ידנם מדבקות גומי לספי דלת. קני לשכן שידביק על הדלת שלו. עלות של שקלים בודדים

הרכב חונה רק בחניה של הבית ליד השכן? אולי זה קרה במקום אחר?

יש הוכחה שזה מהשכן?

למה שהשכן ייכער את הרכב שלו (ויפגע באווירודינאמיות שלו) עם פסי הגומי המכוערים האלה?

אםשר לעטוף את הידית עם ספוג ואזיקון וכך היא תהיה מוגנת (מזכיר את האנשים שהיו מכסים את ריפודי המושב ומסירים אותם לקראת מכירת הרכב).

אפשר לכסות את הרכב כיסוי שמונע שריטות.

וכדאי להתאמץ לחנות ליד סקודה קודיאק המצוייד בגומיות שנשלפות כשפותחים את הדלתות.

רכב, הוא מוצר שחשוף לפגיעות... ככה זה.

היתה לי שברולט אופטרה שגנבונאת הסמל שלה שבועיים אחרי שקיבלתי אותה, מה הייתי עושה? מתקין כספת לסמל? ככה זה רכב, הוא לא נמצא במוזיאון.

אני משתדל מאוד לא לפגוע ברכוש של אחרים,..

• אהבתי 2
פורסם

הפתרון הוא לקנות רכב משומש שכבר יש לו פגיעות צבע.

מעבר לזה אין מה לעשות.. יתווספו עוד בעתיד, במיוחד בחלק הזה שנוטה לקבל מכה גם בפתיחת דלת של הנוסעים ברכב שלך וגם של רכבים אחרים.

פורסם
לפני 8 שעות, כ.ב.ל כתב:

איך להתעלם? אוטו עוד לא שבוע על הכביש.

ואיך ציפורן?

ולמה להתעלם?

אין מה לעשות עם זה?

תלך לסדנת דיטיילינג בשביל זה ?!?!

שריטה מיקרוסקופיט 

לך תשלם 15,000 תעשה PPF ותשמור על הרכב

פורסם
לפני 3 שעות, Transporter כתב:
לפני 9 שעות, meir_gi כתב:

קורה, כנראה מפתיחת דלת של רכב שחנה במקביל. גשי לפחח שיתקן נקודתית עם מכחול. ידנם מדבקות גומי לספי דלת. קני לשכן שידביק על הדלת שלו. עלות של שקלים בודדים

תודה. אפשר לקבל קישור למוצר כלשהו כזה שאני יכולה לקנות לו?

וכן, זה בטוח הוא. אני עובדת מהבית ובימים אלו לא יוצאת ובקושי נוסעת וכשחונה במקומות אחרים אלו מקומות מרווחים.

החניות אצלנו מאוד צפופות.

תודה. אפשר לקבל קישור למוצר כלשהו כזה שאני יכולה לקנות לו?

וכן, זה בטוח הוא. אני עובדת מהבית ובימים אלו לא יוצאת ובקושי נוסעת וכשחונה במקומות אחרים אלו מקומות מרווחים.

החניות אצלנו מאוד צפופות. זה נורא. והוא חסר חינוך וחסר התחשבות.

פורסם
לפני 39 דקות, dotSYS כתב:

פתרונות אלטרנטיביים:

- להחליף לרכב בלי ידיות

אבל אז היא פשוט תקבל מכה בגוף עצמו..? הבעיה שלה זה לא עם שפשופים על ידיות, זה עם שפשופים.

---

לפני שאת רצה לקנות לשכן משהו, תבדקי שהוא מוכן לשים את זה על הרכב קודם.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעה, dotSYS כתב:

פתרונות אלטרנטיביים:

- להחליף לרכב בלי ידיות

- לקנות לשכן טסלה מודל Y

image.jpeg.f8fa8909537b1d49f16c1070dab94bc9.jpeg

מודל X.

אה, וזה גם לא מבטיח שהוא לא יפתח דלת קדמית

לפני כשעה, Sparrow420 כתב:

לפני שאת רצה לקנות לשכן משהו, תבדקי שהוא מוכן לשים את זה על הרכב קודם.

אני אישית לא הייתי מוכן לשים דברים מהסוג הזה (פסי קישוט, תוספת מראות, מדבקות RACING TURBO למיניהן) על הרכב שלי, גם אם ישלמו לי.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 16 שעות, כ.ב.ל כתב:

תודה.

מחפשת מוצר לקנות לשכן שישים על הדלת שלו. יש המלצה?

איך משהו כזה? יכול להועיל?

מגן דלת לרכב | תוספות לרכב | חלקי חילוף לרכב

מתי שאת מביאה לשכן שלך את המוצר הזה ודורשת ממנו לשים את זה על האוטו, בבקשה תצלמי ואח"כ תעלי את זה לפה.

אני מאוד אשמח לראות את זה.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

אם זה מפריע לך מכחול ו10 דק עבודה יעלימו את הבעיה. לא חושב שבעל מקצוע ייקח יותר מ-200/300 שקלים על דבר כזה. 

לגבי השכן, פשוט תשאיר לו פתק שזה רכב וחדש וכבר תיקנת, אבל בבקשה אם אפשר להקפיד להיזהר בפתיחת דלתות שלא יפגעו בדלת שלו, במיוחד אם יש איתו ילדים ברכב אז לומר להם. 

עם כל הרצון ללמד ולחנך, עדיף להיות חכם ולבקש פשוט. אם תתחיל לחנך תיתקל באטימות ומגננה (באופן טבעי). 

אחותי השאירה פתק לשכן על שריטה קטנה ולא חשובה, למחרת השאיר להפתק התנצלות ואמר שיקפיד לשים לב שפותחים בזהירות. בלי לחנך ובלי לעקוץ. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 4

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...