Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהשראת 2 שרשורים שעלו לאחרונה שחברה  כתבו שבגיר עם הרטובים אין בעיות.  אני לא מבין למה לכל הרוחות ממשיכים לשים את היבשים.  ומייבשים את הדיו של כל הכותבים על הנושא מידי פעם, זה כן השתנה זה לא, זה כן קורה הרבה זה לא, זה קשור לנהיגה זה קשור לייצור, ועוד חכמות כמו לי יש כבר 380,000 k עם אותם מצמדים, וגם לאחותי. או חכמה כמו בטוח שהם טיפלו כבר בנושא ובחדשים אין את הבעיה כי זה קונצרן ענק...

יאלא שימו מצמדים רטובים וכולם ירוצו לקנות אוקטביות קארוקים וכל הגרמניות האלו

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי זה כנראה גיר יקר יותר ליצור וזה ישפיע על המחיר של הרכב.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אתה מעלה את המחיר בכמה אלפים או מרויח כמה אלפים בודדים פחות אבל מוכר עוד מכוניות . כנראה זה יכסה ומסתמא הרבה יותר. ובלי כאב ראש ותביעות יצוגיות

במחשבה שניה אולי הם רוצים שיקנו חלפים ושיטפלו

עריכה אחרונה על ידי בנימין 2
פורסם
לפני 1 דקה, בנימין 2 כתב:

אתה מעלה את המחיר בכמה אלפים ומוכר עוד מכוניות. כנראה זה יכסה ומסתמא הרבה יותר. ובלי כאב ראש ותביעות יצוגיות

גאון. שקלתי לקחת קרדיט על הרעיון אבל אהיה ישראלי טוב
+49 800 8655792436

תתקשר אליהם בטח מחכים לך עם משרה

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם מה שאתה אומר היה נכון אף אחד בעולם לא היה קונה את המכוניות שלהם עם הגיר היבש. אבל הנה קונים ובכמויות מטורפות. למה להם לשנות את זה?

פורסם
Just now, yotams4 כתב:

תתקשר אליהם בטח מחכים לך עם משרה

אני לא יודע גרמנית שוטף, אתה רוצה אתה תדבר ונתחלק 

לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

אם מה שאתה אומר היה נכון אף אחד בעולם לא היה קונה את המכוניות שלהם עם הגיר היבש. אבל הנה קונים ובכמויות מטורפות. למה להם לשנות את זה?

במה שאתה אומר חזרנו לדיון למה בכל זאת אנשים קונים אבל מסתבר מאוד שיש הרבה שלא קונים בגלל זה

פורסם
לפני 14 דקות, בנימין 2 כתב:

בהשראת 2 שרשורים שעלו לאחרונה שחברה  כתבו שבגיר עם הרטובים אין בעיות.  אני לא מבין למה לכל הרוחות ממשיכים לשים את היבשים.  ומייבשים את הדיו של כל הכותבים על הנושא מידי פעם, זה כן השתנה זה לא, זה כן קורה הרבה זה לא, זה קשור לנהיגה זה קשור לייצור, ועוד חכמות כמו לי יש כבר 380,000 k עם אותם מצמדים, וגם לאחותי. או חכמה כמו בטוח שהם טיפלו כבר בנושא ובחדשים אין את הבעיה כי זה קונצרן ענק...

יאלא שימו מצמדים רטובים וכולם ירוצו לקנות אוקטביות קארוקים וכל הגרמניות האלו

עלויות עלויות ושוב עלויות.

כמו שהרבה יצרנים שמים לך במכוניות מאחור בלמי תוף למשל במקום דיסקים, או פריטים אחרים בייצור של אלפי כלי רכב כל $ מתורגם לסכומים ענקיים אז הנה התשובה.

זה לא רק היצרן הזה, זה כל היצרנים

קובי

:-)

פורסם

בשורה התחתונה זה יחס עלות תועלת.

אם אני כיצרן יכול למכור 100 יחידות ולהרויח על כל אחת 50 שקל לא כדאי לי לעשות מוצר יותר טוב שימכור 200 אבל ישאיר לי רק 20 שקל ליחידה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 31 דקות, בנימין 2 כתב:

מה שאתה אומר חזרנו לדיון למה בכל זאת אנשים קונים אבל מסתבר מאוד שיש הרבה שלא קונים בגלל זה

בכל זאת המוצר נחשב רווחי מאד, אחרת היו מפסיקים לייצר ולמכור את זה.

אנשים קונים אוטו חדש ומחזיקים אותו שנתיים עד שנגמרת האחריות. מה קורה אחרי זה לא מעניין אותם, הם ימשיכו לקנות באותה חברה כי כשהמוצר חדש הוא מעולה. מי שקונה מהם את הרכב כמשומש אולי יסבול מבעיות אבל הוא לא בראש הדאגות של החברה כי הוא לא קונה מהם את הרכב.

פורסם

א.יקר

ב. תחזוקה יקרה.

ג. יש עוד הבדלים בין הגירים הנ"ל מלבד אמינות. שומרים אותם לפרימיום.

מאותה סיבה מוכרים מנועי פחנוע 1 ליטר 3 צילנדרים במשפחתית ושומרים את ה1.5 4 צילינדרים לדגמים יקרים. אחרת מי יקנה את היקר?

פורסם
לפני שעתיים, בנימין 2 כתב:

אני לא יודע גרמנית שוטף, אתה רוצה אתה תדבר ונתחלק 

אני בטוח שהם גם מבינים אנגלית.

גוד לאק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

לא רק עלויות, הגיר ה"יבש" יותר יעיל , יותר פשוט

יותר קל בהרבה (כ 20 ק"ג), בעל פחות הפסדי מומנט 

אין לו מחליף חום שמן/מים, (מה שמפשט את מערכת הקרור)

הוא מכיל פחות מ 2 ליטר שמן, לעומת כ 7 ליטר בגיר השני.

ויותר מתאים לדגמים החלשים/העממיים יותר.

מניסיון עם 3 רכבים בעלי מנוע זהה (טווין) 2 מצויידות בגיר "הרטוב"

ואחת מצויידת בגיר "היבש" אני מעדיף את היבש.

עריכה אחרונה על ידי teyal
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

בכל זאת המוצר נחשב רווחי מאד, אחרת היו מפסיקים לייצר ולמכור את זה.

אנשים קונים אוטו חדש ומחזיקים אותו שנתיים עד שנגמרת האחריות. מה קורה אחרי זה לא מעניין אותם, הם ימשיכו לקנות באותה חברה כי כשהמוצר חדש הוא מעולה. מי שקונה מהם את הרכב כמשומש אולי יסבול מבעיות אבל הוא לא בראש הדאגות של החברה כי הוא לא קונה מהם את הרכב.

אז בעצם אין עניין ליצרן רכבים ב2021 לייצר רכב אמין לטוח ארוך כי היום קונים לשנתיים.

יותר הגיוני לי שיצרן מת לייצר רכב אמין לשנים כי זה קובע את המיתוג שלו. 

אבל אולי היום אמינות לטווח ארוך זה לא הנושא אצל אנשים אפילו לא בשביל איך להסתכל על היצרן. 

פורסם

באירופה רכבים עולים חצי מכאן. ממילא יש פחות מוטיבציה לקניית יד שניה וממילא ערך הסחירות פחות חשוב.

פורסם

בהמשך לדברים הנכונים שכתבו כאן, בשלב זה עם המעבר להנעה חשמלית למרבית היצרנים אין אינטרס כלכלי לבצע שינויים גדולים שכאלו. אמנם אף אחד עוד לא יודע כמה זמן באמת ייקח המעבר הזה, הצהרות לחוד ומציאות לחוד, אבל הכיוון ברור ואת הכסף שהם היו משקיעים בעבר בפיתוח תיבת הילוכים חדשה/שונה הם משקיעים בתחום הטכנולוגיה, הנעה חשמלית ועוד. מאמין שהדור הנוכחי של תיבות ההילוכים האוטומטיות, על כל הסוגים השונים, זה כנראה הדור האחרון ולא נפגוש פיתוחים חדשים בתחום אלא רק שיפור של הקיים. 

• תוכן חדש...