Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

הרכב שלי סוזוקי קרוסאובר 2018 נכנס לשנת האחריות האחרונה ( הארכתי אחריות לשנה 4 )

בטיפול הקרוב לפי הספר יש להחליף שמן+פ נוזל בלם ומצתים.

המצתים הם מסוג אירידיום 

לפי הספר הם מוחלפים ב 60K או 48 חודשים.

חודש הבא זה טיפול 60 למרות שהרכב יעמוד על 52K אולם כן יחלפו 48 חודשים.

הנציג במורשה אמר שאולי אין טעם להחליף כי לא הגעתי ל 60K אולם לגביי אחריות לא ידע לומר לי האם היא תפגע אם לא אחליף.

( במידה ויקרה משהו )

אני עושה 10K בשנה ככה שטיפול הבא אהיה על בערך 62K

עוד אציין כי במקרה יוצא שאני בזמן מועד הטיפול באילת ככה שקיבלתי הצעה ממורשה אילת על סך 1346 ש"ח ( אין מעמ ) לטיפול הכולל מצתים.

בכל מקרה אני מתלבט מה לעשות האם להחליף מצתים או לא.

60K למצתי אירידיום זה לא מעט?

עריכה אחרונה על ידי דני 9999
פורסם

לא חובה להחליף לפי זמן מבחינה טכנית, למצתים אין בלאי של התיישנות כמו לנוזלים לשמל, אפשר להחליף בטיפול הבא ב 62 אלף. 

מבחינת תוקף אחריות לא יודע. 

אני חושב שזה לא רעיון טוב לבזבז חצי יום חופשה בשביל לחסוך 200 שקל ולעשות טיפול באילת, כמו כן במידה ומשהו לא יהיה בסדר ותצטרך אחרי זה לחזור אליהם, זה יהיה בעייתי. 

תעשה במוסך הרגיל שלך. 

פורסם

מבין אותך ויש צדק בדברייך.

בחנתי את האופצייה הזו אם אני כבר שם.

לגביי ההפרש, לא יודע לומר כי עדיין לא קיבלתי הצעה מהמוסך שלי.

הקטע של האחריות גם מעניין אותי.

נראה מה יגידו במוסך שלי, מחכה להצעה.

תודה

פורסם

עם מצתי אירדיום אתה יכול לעבור את ה 150000 קמ בקלות ולא מצדיקה החלפה

אני עשיתי 135000 קמ ופתחתי לראות את מצב המצתים מסוג אירידיום,השחיקה היא מזערית ולא מצדיק החלפה,כיוונתי את המרווח והחזרתי אותם למנוע.

• תוכן חדש...