Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברשותי דייהו לאנוס 2000 .

היום במהלך נסיעה עפה אבן מגלגלי משאית שנסעה ממולי וסדקה לי את השמשה הקדמית בדיוק באמצע.

עוד מעט אני צריך ללכת לביטוח לברר על החלפת השמשה (יש לי ביטוח שמשות) מה שרציתי לשאול בעצם זה:

כמה זמן בערך לוקח להחליף שמשה מרגע הפניה (זמנה התקנה והתקנה בממוצע, פשוט אני לחוץ בזמן ורציתי הערכה קלה) ?

האם יש ירידת ערך לרכב ואם כן בכמה אחוזים?

תודה רבה לכל מי שיענה..

פורסם

אין ירידת ערך

וזמן העבודה משוערך בכ יומיים לכל היותר

האוטו אצלך רק שבוע לא ? כבר שמשה סדוקה ?

פורסם

רשמת את מס' הרישוי של המשאית שנסעה לפניך? אם כן אני הייתי מוציא ממנו את עלות השמשה למרות שיש ביטוח שמשות...

שים לב שברוב החברות של ביטוח השמשות מתקינים שמשה חלופית ולא מקורית כלומר כזאת שיוצרה בישראל. זמן ההתקנה יכול להגיע ליום שלם (אם החברה רציניים. אם יש עומס יבקשו ממך להשאיר את הרכב שם). צריך לזכור שצריך להחליף גם את הגומי של החלון.

פורסם

ערב טוב,

אם יש למתקין שמשה כמו שלך במלאי אפילו באותו היום. אם לא, תצטרך לחכות יום יומיים.

התקנה בערך שעתיים שלוש, אם יש להם זמן. אם לא - מקסימום תצטרך להשאיר את האוטו.

אם יש לך ביטוח שמשות לא תצטרך לשלם אפילו שקל.

אין ירידת ערך.

כמובן שיש שינויים קלים מביטוח לביטוח ולכן עדיף לבדוק אצל סוכן הביטוח שלך.

פורסם
רשמת את מס' הרישוי של המשאית שנסעה לפניך? אם כן אני הייתי מוציא ממנו את עלות השמשה למרות שיש ביטוח שמשות...

שים לב שברוב החברות של ביטוח השמשות מתקינים שמשה חלופית ולא מקורית כלומר כזאת שיוצרה בישראל. זמן ההתקנה יכול להגיע ליום שלם (אם החברה רציניים. אם יש עומס יבקשו ממך להשאיר את הרכב שם). צריך לזכור שצריך להחליף גם את הגומי של החלון.

מה אשם נהג המשאית?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
מה אשם נהג המשאית?

נחדש לך.... נהג המשאית אשם וכאשר ואין מגיני בוץ על הרכב כפי שרשום בחוק ומחייב אותו.

המגיני בוץ אמורים להגן על הרכבים שמאחורי המשאית מפני אבנים וחצץ שעפים ממנה.

לכן במידה וזה לא קיים נהג המשאית אשם.

לא רק גם מקרים בהם המטען חשוף או ארוז לא כהלכה ועפים ממנו דברים (חול , חצץ קטן מאוד) הנהג כמובן אשם ... מה שמזכיר לי שביצעתי עקיפה שהסתיימה בפס לבן רצוף בכביש אילת בגלל משאית שעפו ממנה חולות על הרכב שלי , ועצר אותי שוטר והסברתי לו את הדברים הנ"ל... עזב אותי והמשיך למשאית אחרי דקה אני עובר על פני שניהם והשוטר מסביר לנהג המשאית את העניין שעפים ממנו חולות.

פורסם

קודם כל אין שום ירידת ערך, דבר שני הביטוח שלך מפנה אותך לזגגות רכב ושם אתה כבר מבקש את השמשה לפי סוג הרכב שלך הם יגידו לך מתי זה יגיע ואולי יש במלאי. גם אצלי היה אותו הדבר ואחרי כמה צעקות הם באו מחיפה עד לבית שלי (במעלות) והחליפו לי בחצי שעה!

פורסם

אני לא אשכח את היום שראיתי אבן שהיתה תפוסה בין הגלגלים של המשאית שהיתה מלפני...

כמה שניות אחרי זה האבן נחלצה מהגלגלים ועפה לכיוון שלי...

סטיה לשוליים, והעניין הסתיים במכה בפינה של השימשה (ושבירתה) ומכה קטנה בגג באיזור המרזב.

אם לא הייתי זז סביר להניח שהייתי חוטף אותה איפה שהפרצוף שלי :?

משאיות לא רק מסוכנות בזה שנוהגים אותן חולרירות (לא כולם, אסור להכליל!), אלא גם בזה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

חשוב לוודא שהתקנה של השמשה הקדמית והאחורית נעשת בצורה מקצועית!

שלא תתגלה אצלך ברכב שלולית בחורף.

בברכה L.A

פורסם

למה לא מייבאים שמשות אורגינליות?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
נחדש לך.... נהג המשאית אשם וכאשר ואין מגיני בוץ על הרכב כפי שרשום בחוק ומחייב אותו.

המגיני בוץ אמורים להגן על הרכבים שמאחורי המשאית מפני אבנים וחצץ שעפים ממנה.

לכן במידה וזה לא קיים נהג המשאית אשם.

לא רק גם מקרים בהם המטען חשוף או ארוז לא כהלכה ועפים ממנו דברים (חול , חצץ קטן מאוד) הנהג כמובן אשם ... מה שמזכיר לי שביצעתי עקיפה שהסתיימה בפס לבן רצוף בכביש אילת בגלל משאית שעפו ממנה חולות על הרכב שלי , ועצר אותי שוטר והסברתי לו את הדברים הנ"ל... עזב אותי והמשיך למשאית אחרי דקה אני עובר על פני שניהם והשוטר מסביר לנהג המשאית את העניין שעפים ממנו חולות.

צודק 100% וירידת ערך אין ואני מציע אחרי שתחליף שתבדוק שהיא עומדת טוב ותפוך מים ותראה אם נכנס משהו באזור של הגומיות כי חבר שלי החליף ובגשם פתאום ראה שנכנסים לו מים,ככה תבדוק ואם תמצא משהו הם יתקנו את מה שעשו

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

1. ל-א .. פשוט לאאאאאאאאאאא נוסעים מאחורי משאית. מקסימום יורדים רגע לשוליים, נותנים למישהו אחר להיכנס, וממשיכים. חוק !

2. תבדוק טוב עם ביטוח השמשות שלך, אני לא סגור על זה שהם נותנים לך שמשה מקורית ! למעשה 2 הביטוחים שיצא לי להשתמש בהם בביטוח שמשות (כלל ו AIG) נותנים חלופית, או עם תוספת כסף מקורית.

בדוק את העניין, בנוסף צלם את השמשה שלא יהיה חשד לתאונה.

פורסם
1. ל-א .. פשוט לאאאאאאאאאאא נוסעים מאחורי משאית. מקסימום יורדים רגע לשוליים, נותנים למישהו אחר להיכנס, וממשיכים. חוק !

.

חשבתי שרק אני הדפוק שעושה את זה... :)

• תוכן חדש...