Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי ש"נשרפתי" פעם אחת ונשארתי רעב למדתי לקחת אוכל ל-24-48 שעות, עד שאני מתמקם ומוצא את הסופר הקרוב, במיוחד אם זו נסיעה בסופ"ש שבו שעות הפתיחה מוגבלות עד לא קיימות (ועושה עבודת מטה במפות גוגל - היכן יש חנויות ומה שעות הפתיחה שלהן).

ולמה סופר? הרבה סיבות, אבל מתברר שאחת ההנאות של אשתי היא לשוטט בסופרים מקומיים, להכיר את המוצרים הנמכרים בהם ולנבור במציאונים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

ולמה סופר? הרבה סיבות, אבל מתברר שאחת ההנאות של אשתי היא לשוטט בסופרים מקומיים, להכיר את המוצרים הנמכרים בהם ולנבור במציאונים.

כל כך ספריאלי מצידה.

בזמן שהיא בסופר שב בנחת עם הפאוץ' באיזה בית קפה או מסעדה ותאכל משהו.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

כל הכבוד על הכוונות, החברים והנכונות של המשפחותלשחרר אתכם. 

הרעיון מדהים, אין לי נסיון בהעברת רכב מישראל לאירופה אלא רק בכיוון ההפוך,

ממליץ לך בחום לחפש רכב באתר הזה - עדיף לך לחפש בגרמניה, מתחילים ב 1000 אירו רכבים כמו שלך, תעשה לו בדיקה מקיפה בגרמניה ותכינו את הרכב לנסיעה. כמה פשוט ככה קל, לא צריך לדאוג להעברות, רק לכסף מזומן. בסוף אם יימכר תהיו מרוצים ואם לא גם טוב - העיקר החוויות.

BMW | Buy a Car at mobile.de

הייתי שוקל ברצינות השכרת רכב חדש, גם בגרמניה, תוכלו לחוות נסיעות בכביש מהיר בלי פחד, תמיד תוכלו להכנס להשכרת רכב ולהחליף לרכב אחר, לא תתקעו, תסעו בנוחות ותחסכו הרבה הרבה כסף על דלק. 

זו ההמלצה שלי, ואין מה להגיב לי שלא הבנתי את הכוונה ב"לנסוע עם הרכב האהוב שלי" - קח תמונה שלו ותצטלם איתה בכל יעד, העיקר שתהנו מהחוויה של הביחד.

תעשו חיים

ועוד משהו, עדיף לכם לשים כל אחד 2500 אירו ולקנות את הבמוו הכי חדישה שתכנס בתקציב - עדיף סטיישן, ובטח דיזל - ככה גם תוכלו למכור אותה בסוף הנסיעה בקלות יחסית.

עריכה אחרונה על ידי Michazzz

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

כן אבל זו לא הבמוו שלו.

ברכבים בגיל כזה אין שניים אותו הדבר ושלו זה שלו על כל השגעונות שלה.

• אחראי פורום
פורסם

רוצה להזכיר לבאי השרשור:

השאלה היא לא "האם כדאי לי לקחת את האוטו שלי לחו"ל?".

אפשר לסיים עם ההמלצות המקבילות, תודה.

• אהבתי 4

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חפשו את השרשור של שמוליק מיאטה - אז גם אני הייתי בין המגיבים "עזוב שטויות באמאש'ך".

אבל אז הגיע הסיכום, והבנתי את הטעות.

אז אני חוזר - אני לא הייתי מכניס את הראש שלי למקום הזה. אבל יש מי שרוצה את החוויה - אז שיהנה, ושיחזור לספר לנו, עם תמונות.

@Night Driver ניסית פעם למנוע מאשתך לעשו קניות? לפחות בסופר זה נגמר ב-15 דקות. חוסך חצי יום בקניון.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

@Night Driver ניסית פעם למנוע מאשתך לעשו קניות? לפחות בסופר זה נגמר ב-15 דקות. חוסך חצי יום בקניון.

עדיין מעדיף לשרוף חצי יום בקניון ולא להיות רעב.

פורסם

תראה אותי ותבין שאני לא נשאר רעב.

פורסם
לפני 8 דקות, sperial כתב:

תראה אותי ותבין שאני לא נשאר רעב.

תראה אותי ותבין שאני תמיד רעב בלי קשר מתי אכלתי.

פורסם

כסופר האפונים הרשמי של הפורום אני רק יודע לספר שמחירי המכולות שילשו את עצמם מהמזרח הרחוק.

לחלומות אין מחיר, אם זה החלום שלך להצטלם על רקע פיזה עם הרכב שלך... זה החלום

ואגב התמונות של המיאטה עם רקע אייפל זה באמת סוף הדרך!

חלום זה חלום.

אם יש לך היכולת כלכלית לממן אותו ואתה עושה עבודת הכנה טובה של המסלול + מוסכים אלטרנטיבים בדרך אז סבבה, נשמח לראות את התמונות.

• אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 9 דקות, סולל הדרך כתב:

אני רק יודע לספר שמחירי המכולות שילשו את עצמם מהמזרח הרחוק.

על שילשו אני חותם אתמול. ךפני שנתיים כ 1200 דולר וכברמגרד את ה 13,000.

פורסם
לפני 51 דקות, ofir1988 כתב:

לגבי הסיפור של הצילומים של הרכב ברקע של חו"ל, אפשר לסדר את זה בכמה דק' בפוטושופ :)

ואת הסיפור של לטייל בחו"ל ולראות דברים אפשר לסדר בכמה שניות גוגל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 18.8.2021 בשעה 21:43, Night Driver כתב:

על שילשו אני חותם אתמול. ךפני שנתיים כ 1200 דולר וכברמגרד את ה 13,000.

אני דיברתי על עלות המשלוח הכוללת, של אריזה, פריקה וכד... אני לא יודע מה החלק של המכולה
עד לפני שנתיים 40 פיט מסינגפור עלה 8K היום זה כבר 22K - הזוי!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...