Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גירסת ה-4x4 מוצעת כרגע ב-12000 ש"ח הנחה, במסגרת חיסול מלאי(?)

בקרוב יחל שיווק דגמי הקרוסאובר והויטרה עם מנועים העושים שימוש במערכת הברידית קלה לטובת נתוני זיהום נמוכים יותר ומשופרים.

מנוע ה-1.4 איבד בתהליך 11 כ"ס והספקו עומד על 129 כ"ס במקום 140 כ"ס.

הדגמים יתייקרו קלות (5000 ש"ח בקרוסאובר קצת פחות בויטרה)

עובדה מעניינת היא שלמרות שמדובר במערכת הברידית קלה, הדגמים רשומים כהברידיים במשרד התחבורה, מה שאומר שמי שיקבל אותן ממעסיקו ישלם שווי שימוש מופחת כמו של רכב הברידי.

פורסם

מה נסגר עם כל ההתייקרויות לאחרונה? 

אז כן, הייתה קורונה, גרעון ועוד, אבל מרגיש לי שכל המשק עכשיו רוכב על הגל ומייקר כל דבר.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ומצד שני השקל מאוד התחזק.

אבל בתכלס זה רק נותן אופציה להעיף מלאי ישן במחיר טוב יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני שעתיים, Shmulik_Miata כתב:

מה נסגר עם כל ההתייקרויות לאחרונה? 

אז כן, הייתה קורונה, גרעון ועוד, אבל מרגיש לי שכל המשק עכשיו רוכב על הגל ומייקר כל דבר.

זה בכל התחומים בכל העולם לא רק ברכבים ולא רק בארץ.

תוצר לוואי של לסגור את האוכלוסיה בבתים ולתת להם כסף חינם שהם לא יכולים לבזבז.

הוצאת אותם מהבתים - הם יבזבזו, יותר ביקוש מאשר היצע (כולם היו סגורים אנשים לא ''יצרו' דברים) אז מחירים עולים. אינפלציה מלאכותית.

פורסם

מערכת היברידית קלה = 2.5 כוח סוס.

סתם לצורך השוואה, המנוע ההיברידי בטויוטה אוריס הינו בעל 40 כוח סוס בערך.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שם המסחרי שלהם זה SHVS

Mild Hybrid לא מתיימר לשפר ביצועים וחיסכון בדלק,זה מערכת 48V שלא מסוגל להניע את הרכב על חשמל בלבד,להבדיל מרכב היברידי,מה שכן מאוד עוזר בלהוריד נתוני זיהום אוויר שמוכתב מ-EURO 6.3,מאוד משפר את התפקוד של מערכת S&S ובכלל מספק מתח יציב לכל המערכות החשמליות הרבות ברכב מודרני.

רק נקווה לא יהיה פאדיחות כמו עם גולף 8/אוקטביה החדשה eTEC,שהרבה רכבים חדשים נתקעו עם מצבר 12V מרוקן ....

פורסם
בתאריך 27.5.2021 בשעה 19:18, PriceDevil כתב:

גירסת ה-4x4 מוצעת כרגע ב-12000 ש"ח הנחה, במסגרת חיסול מלאי(?)

בקרוב יחל שיווק דגמי הקרוסאובר והויטרה עם מנועים העושים שימוש במערכת הברידית קלה לטובת נתוני זיהום נמוכים יותר ומשופרים.

מנוע ה-1.4 איבד בתהליך 11 כ"ס והספקו עומד על 129 כ"ס במקום 140 כ"ס.

הדגמים יתייקרו קלות (5000 ש"ח בקרוסאובר קצת פחות בויטרה)

עובדה מעניינת היא שלמרות שמדובר במערכת הברידית קלה, הדגמים רשומים כהברידיים במשרד התחבורה, מה שאומר שמי שיקבל אותן ממעסיקו ישלם שווי שימוש מופחת כמו של רכב הברידי.

אתה בטוח לגבי הרישום? למיטב ידעתי האוקטביה למשל לא מוכרת הרכב היברדי, אני מניח שאם היבואן היה יכול הוא היה רושם אתה מכיוון שכמויות הליסינג היו עולות פלאים.

• תוכן חדש...