Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לפז'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח

לחבר שלי יש פז'ו 307 שנת 2003 ובשל פנצ'ר בלתי ניתן לתיקון (בצידו החיצוני של הצמיג) הגיע זמנם של הצמיגים להתחלף באחרים.

כרגע הרכב נועל צמיגי פירלי P-ZERO ROSSO במידות 205/50R17/ZR

החבר התעניין בזוג צמיגים חלופי מאותו הסוג ונאמר לו שהמחיר אחרי הנחה/קומבינה/פרוטקציה יהיה 1150 ש"ח לצמיג!! כאן מתחילות השאלות:

1) הייתכן מחיר כזה לצמיג?

2) האם יש לכם המלצות לצמיג שזהה בביצועים מיצרן אחר ובעלות נמוכה יותר?

3) האם נכון להחליף רק זוג צמיגים ולא את כל הארבעה? כלומר, האם תהיה השפעה על ביצועיי הרכב באחיזת הכביש, בלימה וכו'?

מודה לכם מאוד על התשובות,

ננו9

אני אוהב יפנים.

עדיפות לקטנים, תאומים, זריזים על שני גלגלים + דרושות

דיסקטריות אינה מובטחת

פורסם

307 XSI מגיעה עם צמיגים כאלו, וכן, הם יקרים מאוד. אמנם 1150 לאחד נשמע לי מוגזם אפילו בשביל פי זירו רוסו... כנראה שתאלץ לחפש זוג אחר במחיר נורמלי יותר. לפי מה שהבנתי כאן מומלץ לחפש גודייר F1 במידה הזאת. אמורים להיות מצוינים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן, מדובר על 307 XSI שהגיע בתור יד שנייה עם הפירלי.

הרצתי חיפוש מתקדם בפורום בנושא הצמיגים (מאחר ולא מצאתי שום תוצאה בחיפוש והקשר ל 307) וראיתי מספר דיונים ששיבחו את ה SP P-9000 ועוד יצרן גרמני לא כל כך מוכר (לפחות לא לי) בשם UNIROYAL. שני הסוגים האלו יכולים להתאים??

אני אוהב יפנים.

דיסקטריות אינה מובטחת

פורסם

ככה - כמו שאומרים - בקטנה?

לא חובה, אבל יהיה נחמד לקרוא עוד כמה הצעות שנרכשו מנסיונכם

אני אוהב יפנים.

דיסקטריות אינה מובטחת

פורסם

2 ההצעות שלקחת מצוינות.

איפה ד"א מצאת את המחיר ה"מופלא" הזה?

הייתי מבקש הצעות מחיר במידות האלו מכמה מקומות ובא ופורש פה בפורום רשימה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אכן, מדובר על 307 XSI שהגיע בתור יד שנייה עם הפירלי.

הרצתי חיפוש מתקדם בפורום בנושא הצמיגים (מאחר ולא מצאתי שום תוצאה בחיפוש והקשר ל 307) וראיתי מספר דיונים ששיבחו את ה SP P-9000 ועוד יצרן גרמני לא כל כך מוכר (לפחות לא לי) בשם UNIROYAL. שני הסוגים האלו יכולים להתאים??

ה-sp9000 של דנלופ טובות רק על כביש יבש

חפש צמיג לכל העונות

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

ZAK-rs2000 , מכמה ניסיון אתה אומר את זה בדיוק?

לי יש אותם כרגע על האוטו , ונתעלם מהכמות המגוכחת של גשם בארץ , הם דווקא התגלו כלא רעים בכלל בגשם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ZAK-rs2000 , מכמה ניסיון אתה אומר את זה בדיוק?

לי יש אותם כרגע על האוטו , ונתעלם מהכמות המגוכחת של גשם בארץ , הם דווקא התגלו כלא רעים בכלל בגשם.

ליביו

צודק בארץ זה די זניח הקטע של הגשם, דנלופ עושים צמיגים מעולים ,גם לי יש דנלופ sp-sport

ואין לי שום ניסיון עם ה-9000,הבחור המוכר שקניתי ממנו את הצמיגים אמר לי ,ואני די סומך עליו ,וגם על האתר של דנלופ ,ועל עוד אתרי דעות על צמיגים

יש דנלופ sp-sport 2000 כרגע ואני מאוד מרוצה מהאחיזה

ל-9000 יש ת'רדוור מהמם דווקא ,מאוד מפתה לקנות אותו .

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...