Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו מכיר בעיה במרצדס עשה 60000 קמ 

במוסך המרכזי טוענים שנכנס מים לצלינדר והלך ראש מנוע ולא מתחייבים שזאת הבעיה ואולי הלך מנוע ואו יילך מנוע

האם אין אחריות יצרן 

וכמ עולה להחליף ראש מנוע

המוסך טוען שהיות במוסך שטופל לא רשום מקטים בחשבונית  לא מוכנים לתת אחריות 

פורסם (נערך)

אין חיה כזאת.

על המוסך להוכיח שנגרם נזק כתוצאה מחלק לא מתאים שהורכב או עבודה רשלנית.

מקטים רשומים או מוטבעים על כל החלקים שמותקנים ברכב.

 

אם אין נזק שקשור לחלק שהורכב לא מתאים או שלא כהלכה על המוסך לממש את האחריות. אחרת פנה לאיגוד המוסכים בתלונה+ פניה לשירות הלקוחות של היבואן.

 

במידה ועבר זמן ו/או ק"מ של תקופת האחריות אז מן הסתם שאין אחריות לרכב, בנוסף אם חשבת על רצון טוב ולא טיפלת במורשה יבואן אתה יכול לשכוח.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
×
×
  • תוכן חדש...