Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש כלי שמסוגל להתחבר לרכב ולאפס את הנורה שמזכירה שהגיע הזמן לבצע שירות/תחזוקה.

ההעדפה היא שכלי זה יוכל גם לקרוא תקלות, ולאפס אותם (את החלק הזה יש לי כבר, אך אין את האופצייה שהזכרתי בשורה קודמת).

לא מדובר בסוג רכב מסויים, אז זה צריך גם לתמוך במגוון רחב של רכבים מייצרנים ודגמים שונים.

כמובן שהמטרה לרכוש כלי במחיר נמוך עד כמה שניתן.

למישהו יש המלצות בבקשה?

תודה

פורסם

לגבי איפוס נורת שירות. אתה כן חייב לציין איזה רכב זה מכיוון שבהרבה מאוד דגמים לא צריך כלי או סורק את תקלות על מנת לאפס את נורת השרות אלא לחיצה על שילוב מסויים של כפתורים בלוח שעונים. 

• רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)

הבנתי, תודה @Buki.
פתחתי את הנושא הזה לאחר שיחה עם ידיד שמחפש כלי כזה, ואני אישית איני מכיר. אז באמת אין רכב ספיציפי כרגע לדיון זה.

אם כך אז קבוצת הרכבים שכן ניתן לאפס בלי כלי יעודי לא תהיה בעיה למצוא איך לעשות זאת ע"י חיפוש פשוט ברשת.

כעת נניח שאנו מדברים על אותם רכבים שאין שילוב כלשהו של כפתורים שמאפס, אז האם קיים מכשיר שנותן מענה לצורך זה? מישהו מכיר?

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

אם זה לא על ידי שילוב כפתורים זה על ידי סורק תקלות או מתאם OBDII + תוכנה. התוכנה לרוב עובדת עם יצרן ספציפי. 

משל לפיאט שאצלם הנורה הזו לא מתאפסת על ידי כפתורים בלוח שעונים צריך תוכנה FiatECU Scan.

• תוכן חדש...