Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה קורולה 2002 לא סחבה פתאום ורעידות, במוסך טענו שהלכו הרינגים וצריך להחליף מנוע או אוברול. 

רכב יד ראשונה 200 אלף קמ.

מה מומלץ? והכי נכון?

המלצות על עלויות ומוסך אמין ומקצועי שיכול לבצע

תודה :) 

פורסם

אם האיבחון נכון אז יש כאן דילמה.

שיפוץ מנוע זה לא זול ומנוע משומש מפרוקי רכב יהיה משנתונים 

ותיקים (הרכב 2002) שגם מצבם אינו ידוע.

מהיכן אתה בארץ?

בברכה  -  רפי לין

פורסם

אם תחליט לתקן אז האופציה הכי טובה היא לקנות מנוע מיבואן מנועים כמו איתי מוטורס/שלמה נאור ולפחות לראשון יש מוסך צמוד,שמבצע גם את העבודה כך שאתה מקבל ממנו אחריות על הכל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מדהים שיש מכוניות בגיל הזה מיצרנים מסויימים שאם הגיע הזמן להחליף ווישר כבר גורטים את האוטו, אבל בטויוטה שוקלים החלפת מנוע.

אני לא הייתי שותל מנוע ברכב הזה. די, שחרר אותו במחיר ברזל. לענ"ד.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
לפני שעה, colauti 9 כתב:

אם תחליט לתקן אז האופציה הכי טובה היא לקנות מנוע מיבואן מנועים כמו איתי מוטורס/שלמה נאור ולפחות לראשון יש מוסך צמוד,שמבצע גם את העבודה כך שאתה מקבל ממנו אחריות על הכל.

מה שהוא אמר. קח הצעת מחיר ותעשה חושבים.

בכל מקרה - אל תמכור לפירוק ואל תבטל את הרישיון לפני שאתה מפרסם בפורום.

הקורולה מהשנתון הזה חושלה מפלדת סמוראים. מעניין מה הוביל להרס המנוע בכזה קילומטרז'... האם טופלה כל השנים בשמן איכותי ומסננים מקוריים?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 3 שעות, פריג'י כתב:

הקורולה מהשנתון הזה חושלה מפלדת סמוראים. מעניין מה הוביל להרס המנוע בכזה קילומטרז'... האם טופלה כל השנים בשמן איכותי ומסננים מקוריים?

קורולות 2003-4 שיוצרו בטורקיה סבלו מבוצה אבל,יש דיון בודד לגבי 2002,כאן: כך שזו לא פעם ראשונה ששומעים על תקלה כזו/אחרת הקשורה למנוע של טויוטה.

יתכן ולסוג/צמיגות השמן ו/או אי ששימוש במסנן מקורי גרמו לסיום חייו של המנוע בטרם עת.

פורסם

אני לא מקפיד על סוג שמן, יותר קילומטר , כמה ידיים והרכב מפגין אמינות נדירה. גם במידה והרכב יושבת נניח

מבחינתי הרכב נתן מעל והמעבר ממה שאפשר לבקש מרכב. בוצה בוצעה פעם אחת לפני כמה שנים , מעבר לטיפול פעם בשנה בלבד. 

יחד עם זה לא הייתי ממליץ להחליף מנוע, תתקדם לרכב אחר. 

פורסם

עם החצי שורה הראשונה מצטער שעל אף היותך מנהל פורום אני לא יכול להסכים איתך ואנמק-שימוש בשמן ומסנן איכותיים,בצמיגות /תקן הנכונים הם קריטיים להארכת חיי המנוע (מישהו אמר כאן סובארו לאונה/DL ) ?

כי זה בערך כמו שתגיד " תעשנו,תאכלו רק ג'אנק פוד,אל תעשו פעילות גופנית ואם תמותו חלילה אז מיציתם את חייכם ומילאתם את ייעודכם בעולם".

גם השורה האחרונה מעט בעייתית- אנחנו לא יודעים מעבר לעניין הסנטימנטלי מהן האפשרויות הכלכליות של פותח הנושא-האם יש ברשותו תקציב מספק שיעזור לו לרכוש רכב אחר,שמישהו מבטיח שלו לא ילך מנוע או יהיו איתו חלילה צרות אחרות -לא אכנס לשיקולים כלכליים אבל רכב משנתון של פחות מ 2012-13 עלול להתברר כבעייתי בהמשך-נכון,שיש אולי גולשים לא מעטים כאן שנוסעים ברכבים ישנים יותר אבל,פוטנציאל התקלות בעיני ככל שהרכב מתבגר גדל כל שנה וזה לא אומר שרכב בן 9-10 מת (ממש לא) אבל,אם לא קנית את הרכב ישירות מהחברה ואתה יד 2-3,הסטוריית טיפולים לוטה בערפל בק'"מ,הסיכוי ליפול על תקלה יקרה גדל.

• תוכן חדש...