Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עשינו הזמנה אצל קאיה לפני ראש השנה לרכב שלא היה קיים במלאי בארץ

בהזמנה כתוב שיש לשלם את מלוא מחיר הרכב תוך 7 ימים מהמועד שהיבואן מודיע שניתן להכין את הרכב למסירה.

היום היבואן שלח הודעה שהרכב יגיע לארץ ב 25 לאוקטובר ושאפשר להתחיל להסדיר את התשלום.

השאלה שלי אם ה7 ימים נספרים מהיום או מה 25 לחודש ?

עריכה אחרונה על ידי kalda01

נהג ותיק

פורסם

ברור שלא.
ההודעה תתקבל רק כשהאוטו יהיה בחזקת היבואן. לא בטוח אפילו שתקבל הודעה ב 25.

היבואן כמובן ישמח שתשלם לו מוקדם מהנדרש.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 16 שעות, kalda01 כתב:

עשינו הזמנה אצל קאיה לפני ראש השנה לרכב שלא היה קיים במלאי בארץ

בהזמנה כתוב שיש לשלם את מלוא מחיר הרכב תוך 7 ימים מהמועד שהיבואן מודיע שניתן להכין את הרכב למסירה.

היום היבואן שלח הודעה שהרכב יגיע לארץ ב 25 לאוקטובר ושאפשר להתחיל להסדיר את התשלום.

השאלה שלי אם ה7 ימים נספרים מהיום או מה 25 לחודש ?

אכן מתחיל מ 25 לאוק

היבואנים שולחים הודעה מוקדמת שתוכל לערך בהתאם.. עם צריך לשחר חסכונות או לגשת לבנק לאישור מימון וכו'

בגדול רק לאחר הגעתו של הרכב לארץ השעון מתחיל לתקתק. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

אוסיף על זה שסביר שגם כשתקבל הודעה שהרכב הגיע, יתכן מאוד שזה יהיה שקר.
אני קיבלתי רכב מקיה באוגוסט לאחר הזמנה ביוני. קיבלתי הודעה שהרכב הגיע ויש להסדיר את התשלום ולאחר כשלושה ימים הגעתי לסניף כדי שאשתי תעשה נסיעת מבחן לפני שאני משלם (אני עשיתי לפני ההזמנה לבד). לאחר הנסיעה דיברתי עם מנהל האולם והוא אמר שהאוניה מגיעה רק עוד כמה ימים ושתמיד שולחים את ההודעות האלו מוקדם כדי לזרז את הקונה לשלם. שילמתי יומיים אחרי ואת הרכב קיבלתי לאחר כשבוע וחצי נוסף.

פורסם

אתה אכן צודק.

כשהתקשרתי לסוכנות לוודא שבאמת הרכב הגיע לארץ אמרו לי שהאוניה אמורה להגיע רק ב 25 לחודש...שבוע אחרי שההודעה נשלחה.

הסבירו שנוהגים להתריע שבוע לפני כניסת האוניה כדי שיהיה מספיק זמן ללקוחות שמארגנים מימון לטפל בפרוצדורה.

יש הגיון לשלם כמה ימים לפני הגעת האוניה כדי שביום שהרכב יורד לאדמה אפשר מיד להכין אותו למסירה.

נהג ותיק

• תוכן חדש...