Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בזמן האחרון הרכב מגלגל עליי בעיות, הדגם סיריון שנת 2007. בעת נסיעה יש רעידות כאשר ההגה ישר אבל זה מתחזק כאשר מטים את ההגה שמאל.

הוחלפו בחודשים האחרונים:  צמיגים, זרוע הגה ימין, תפוח הגה ימין, תושבות מנוע לשני הצדדים אבל תושבת אחורית לא הוחלפה. הרכב סובל מרעידות בזמן האחרון וזה מטריד אותי ולכן אני מחפש מוסך שיבצע בדיקה לעומק. התחושה שלי לא מבשרת טוב לרכב הזה. אזור הוד השרון. מחפש מוסך אמין וקרוב כי קורונה.

תודה צדיקים 🙏

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

היו לנו רעידות כאלה וזה השתפר בהחלפת צמיגים, ונעלם אחרי שהחלפנו תושבת גיר,

בכל אופן, אם תרצה בדיקת מנוע וגיר אני חושב שאתה יכול לפנות לטויוטה, מדובר הרי באותו מנוע וגיר של היאריס.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אכן מדובר ברכב מדבקה שמסתובב בין כמה יצרנים, יש המלצה למוסך שכזה?

החלפתי צמיגים והם דווקא שיפרו את המצב. ככה שאני לא חושב שזה הצמיגים אחראיים לרעידות הללו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 13.10.2020 בשעה 22:52, DareDevil כתב:

היי חבר, גם לי יש סיריון 2007 וכך הגעתי להודעה שלך. המוסך שלי מסרב לטפל בו מעתה, בטענה שאין למצוא חלפים.
אשמח לדעת איפה טיפלת ברכב?

פורסם

הרכב זהה במכלוליו לטויוטה יאריס מאותם שנתונים- רוב המוסכים המתמחים ברכבים יפניים  מכירים את הרכב הזה.

אבל, במצב הכי גרוע אם לא מצאת,כל מורשה טויוטה אמור לטפל ללא בעיה.

• רעיון טוב! 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

@Gil-galad הלכתי למוסך הציר, ואני לא ממליץ עליהם.

אני עדיין מחפש מוסך נורמלי. כנראה אקח אותו לאחד המוסכים שמתעסקים בטויוטה כמו שכתבו מעליי 

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...