Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

50 ש"ח בשנה?

אתה אמתי?!

4.2 בחודש, פחות מליטר דלק בחודש,

תקנה את השמן הטוב שאתה מכיר, אני לא הייתי רץ להסתכן בשביל 50 שקלים בשנה, זה לא ישבור אף אחד, אפילו הומלסים.

• רעיון גרוע 2
  • תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 17 שעות, Krd כתב:

אחרי 8000 ק"מ הגיע הזמן להחליף שמן, בפעמיים הקודמות שמתי AMSOIL 5-30 OE שעלה 220 ש"ח לגלון,  לצערי המחיר נהיה מופקע והגיע ל 270 ש"ח לגלון ולכן אני מחפש חלופות. יש למישהו המלצות?

צודק 100%,

אחרי שהמלצתי פה בעבר על השמן הזה, קשה לי מאוד לפרגן להם יותר... המחיר נהיה מופקע.. היבואן אינו גמיש ולא מביא את דגם הביניים XL, 

כמעט כל הנסיונות שלי להוזיל עלויות ולהזמין שמן ביבוא אישי מחו"ל נחסמו על ידי היצרן, כנראה בגלל קומבינה של היבואן פה בארץ עם היצרן בחו"ל, על בלעדיות יבוא..

אני גם מקווה למצוא חלופה הולמת בקרוב

• רעיון גרוע 1

פורד פוקוס ST האצ'בק 2014. (ידנית 250 כ"ס)

הונדה סיוויק ספורט פלוס 1.5 טורבו 2018. (אוטומט 182 כ"ס)

פורד פוקוס האצ'בק 1.6 2007, 2010, 2012. (אוטומט 105-125 כ"ס)

פורסם
לפני 5 שעות, wildlands2019 כתב:

50 ש"ח בשנה?

אתה אמתי?!

4.2 בחודש, פחות מליטר דלק בחודש,

תקנה את השמן הטוב שאתה מכיר, אני לא הייתי רץ להסתכן בשביל 50 שקלים בשנה, זה לא ישבור אף אחד, אפילו הומלסים.

אני קונה 0w-20 עם תקינה של Gf-6 וdexos 1 gen 2 שיחסית מחמירים ומודרנים ועם עוד תקנים כמה תקנים חדשים של פורד ב120 שקל ל5 ליטר ואתה מנסה להצדיק במחיר כזה?

אני בספק שהשמן של amsoil כזה זהב טהור ששווה מחיר של יותר מכפול.

גם אם השמן שאני קונה ישרוד פחות זמן אני מחליף אותו במילא כל 10 אלף ולא 15 לפי היבואן ו20 באירופה.

• רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)
בתאריך 18.3.2022 בשעה 22:40, Krd כתב:

אחרי 8000 ק"מ הגיע הזמן להחליף שמן, בפעמיים הקודמות שמתי AMSOIL 5-30 OE שעלה 220 ש"ח לגלון,  לצערי המחיר נהיה מופקע והגיע ל 270 ש"ח לגלון ולכן אני מחפש חלופות. יש למישהו המלצות?

בתאריך 26.2.2021 בשעה 01:41, BiG_BuG2 כתב:

מה עם השמן של מוטול 8100 ?

https://www.justmotor.co.il/product/שמן-מנוע-motul-8100-eco-lite-5w30-5l

- יצרן מכובד.

- מתאים לתקן של הפוקוס WSS-M2C946-A.

- סינטטי מלא.

- גלון של 5 ליטר.

- API SP/ILSAC GF-6A.

- עולה פחות מחצי.

בהשוואה לשמן של אמסויל, במה אמסויל יותר טוב מהשמן של מוטול ? 
איזו סיבה יש להעדיף את אמסויל ?

ההודעה שלי מלפני שנה, אולי היא רלוונטית עוד פעם עכשיו?

עריכה אחרונה על ידי BiG_BuG2

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

• תוכן חדש...