Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה הקשקוש הזה? בעצם אתה אומר שחוץ מ-3 מוסכים בכל הארץ כל מי שמטפל בפיג'ו האמינות שלו מפוקפקת כי הוא לא "מומלץ הפורום"? מסכנים כל תושבי הפריפריה

הייתי עם צרפתיות במשך כ-13 שנים ועד שהגעתי לפורום לא הכרתי את שלושת המוסכים האלה. ואתה יודע מה? טיפלו לי ברכב. ועוד הפתעה - טיפלו טוב. ואתה יודע עוד משהו? כל טיפול פשוט לקח שעתיים בערך(מוזר, נכון?)  

פורסם (נערך)
בתאריך 9.9.2020 בשעה 11:34, 999256 כתב:

הבנתי.

ובכל זאת אם ננסה להתמקד ב-508 למשל עם מנוע ה-165 כ"ס.

חיפשתי קצת בפורום ולא ראיתי משהו נוראי - אבל אם מתמקדים -  מה לגבי בעיות חשמל? גיר? מנוע/ טורבו או כל דבר שצפוי להיות יקר?

טיימינג? (ככל ויש בכלל).

ראיתי אחת עם כ-150 א"ק, יד2 (הראשונה ליסינג) שטוען כי היה מטופל במורשה, טסט לכמעט שנה, צמיגים ומצבר חדש ומחיר נמוך. דגם האקסס הפשוט, מבאס אומנם אבל אולי פחות טכנולוגיה תביא לקצת יותר אמינות. מה לבדוק?

יש לנו 508 בת 4 ,הרכב מעולה,0 תקלות למרות שהוא עובד חיים לא קלים,ממליץ מאד,בכלום כסף אתה מקבל תמורה גבוהה מאד לכסף.

לא יודע מה התקציב שלך אבל יש אחת בטריידמוביל, 2018 רמת גימור הכי גבוהה,פרמיום ,כולל ריפודי עור,בקרת אקלים 4 אזורים,קי-לס,ועוד הרבה אבזור,הרכב למיטב זכרוני עם 17,000ק"מ,יד 1,שווה לבדוק. 

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 שעות, עדי-אל כתב:

כולל ה"באגט" שאתה מקבל בדמות טיפול לא מקצועי ו\או יקר.

תסכים איתי שלמצוא בארץ מוסך מומחה שאינו מורשה לרכבים צרפתיים מאוד קשה?! אז יש מוסך גבע בת"א, מוסך אורן בחולון ועוד מוסך בלכיש. ליונדאי טיוטה וכד' תמצא כמעט בכל עיר

מ שנת 2000 אני מטפל ברכבי PSA במוסכים מורשי היבואן בחיפה (י.ש. מוסכי הגליל בזמנו ומנוחות עברתי לצמרת).

המחירים סבירים לחלוטין.  וכן, הסתכלתי על מחירים המפורסמים כאן לרכבים אחרים במוסכים אחרים - ההפרש לא דרמטי (אם בכלל).  נכון - אם אקנה שמן לבד וחלקים לבד ו .. ואביא למוסך אחר אצא יותר בזול (ובזמנו לסאאב 99 שיפצתי ראש עם חבר בחניה ליד הבית.  מאוד זול).  אבל מצד שני, שהייתי צריך רצון טוב מהיבואן בשני מקרים - קיבלתי אחרי האחריות בלי למצמץ.

לפחות בצמרת (לא מעודכן במצב י.ש.) המחיר (הסביר כשלעצמו) כולל איסוף והחזרה בתוך חיפה והעברת טסט ללא עלות.

הטיפולים בהחלט היו מקצועיים, והמחיר בהחלט סביר.   אם תחפש שרשורים שלי - תוכל לראות עלויות.

אין לי מושג לגבי מוסך מתמחה לרכבי PSA בחיפה - כי לא ראיתי סיבה לחפש כזה.

פורסם

תודה רבה, בהחלט מעודד.

האקזמפלר שראיתי עם כ-150 אלף ק"מ אך מבדיקה במוסך לפי מס' רכב - טופל בזמן ומלבד טיפולים שגרתיים של שמן/רפידות ברקסים ושות' לא היה כלום.

יש משהו שאני כן צריך לבדוק ולשים לב הן מבחינת בדיקה לפני קנייה והן בתקופה הקרובה כשהוא בבעלותי לאור הקילומטרז'?

הבנתי מהמוסך שטיימינג אין לכן יש פחות סכנה בקטע הזה.

• תוכן חדש...