Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו 2012 ידני, הרכב נכבה ונדלקת לי נורה של לחץ שמן

hagaik5
שימו לב! השרשור הזה בן 1470 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום 

יש לי פיאט פונטו 2012 ידני עם מערכת סטרט סטופ קודנית והכל... 

לאחרונה צצה לי תקלה ברכב כאשר באמצע נסיעה גם במהירות גבוהה וגם במהירות נמוכה הרכב נכבה ונדלקת לי נורה של לחץ שמן.. אציין כי הרכב מטופל לפי הספר ואינו אוכל שמן הייץי במוסך לפני כ חודש ביגלל התקלה הזו ועל הדרך גם עשיתי טיפול 10000.. במוסך החליפו חיישן של היוניט לחץ שמן (אין לי מושג מה זה אומר) והיום התקלה חזרה על עצמה... לאחר שהרכב נכבה הוא מסרב להניע המנו לא תפוס הוט מסתובב והכל רגיל לאחר עמידה בשול הדרך לכמה דקות הקלדתי את הקוד מחדש והרכב הניע ונסע כרגיל שום נורה לא נדלקה ולאחר כמה קילומטרים שוב זה קרה והפעם לקח קצת יותר זמן עד שהרכב הניע 

למישהו יש רעיון מה הבעיה?? 

בתודה 

חגי כץ 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החשד שלי הנו במגע חשמלי רופף (ויש הרבה כאלו) או בחיישן גל ארכובה 

(קראנק), אבל יתכנו עוד הרבה מאוד גורמים אחרים.

קשה לאתר תקלה רגעית כשאינה קיימת.

בברכה  -  רפי לין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1470 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...