Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הייתי במוסך מורשה הסופש עקב בעיה ברכב מרגיש לי שהוא לא סוחב כמו שצריך אבל האוטו נוסע ממש סבבה מדובר על פיגו 208 1.2 טורבו 110 כ"ס אוטו' 2016 , במסוך 1 נמסר לי שאחד הצילנדרים תקול וצריך להחליף מנוע , זה היה נשמע לי מוזר מכיוון שאין לי מנורה דולקת על הצג והבעיה היא ממש לסירוגין , במוסך השני שהלכתי שהוא גם מורשה ויותר רציני מהקודם אמרו לי שיש בעיה עם המצת בצילנדר, אבל המוסך הקודם איפס את התקלה ככה שקשה להבין מה באמת הבעיה וששאלתי אם מדובר על החלפת מנוע אמרו לי ממש מה פתאום צריך לנסוע עם הרכב עד שתדלק נורה ואז נדע מה לעשות , אני רוצה לדעת אני יכול למכור את הרכב במצב הנוכחי? אני מעוניין לבצע עיסקת טרייד אין עם מגרש רכבים האם אני צריך לציין את הבעיות שהציגו לי 2 המוסכים. כי ידוע לי שלפני שהמגרש רכבים קונה את הרכב הם מבצעים בדיקה במידה ולא מצאו את התקלה אני עדיין אמור לציין זאת? או שאוכל פשוט למכור אותו ואני פטור מכאבי ראש עתידיים.

פורסם

צור איתי קשר בפרטי, אני מחפש אחת כזו.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אתה מחוייב לגילוי נאות - הכוונה היא שבמידה ומכרת את הרכב ואתה יודע שיש בעיה במנוע - אז אפשר לתבוע אותך לאחר מכן.

זאת במידה ואפשר להוכיח שידעת, ואפשר בקלות כי ככל הנראה יש איזשהו תיעוד על מה שנאמר לך במחשבי החברה.

פורסם

במוסך,שטען שיש תקלה באחד הצילינדרים איזו בדיקה עשו כדי לאמת את העניין ? 

אישית,לפני מכירת הרכב,הייתי נגש לקבל חוות דעת שלישית.

אם תציין מאיפה אתה אולי נוכל להמליץ לך על מוסך מקצועי- לאו דווקא מורשה היבואן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אל תמכור אם יש חשש לתקלה במנוע אתה חשוף לתביעה משפטית. חכה קצת שיתבהר המצב של הרכב יכול באמת להיות משהו לא רציני כמו פלגים/כוייל דפוק.

פורסם

אוקיי אחכה עם הבדיקה בדקתי במוסך גזית בצפון מורשה פיגו ויסטרואן , הרגשתי כאילו הם מנסים לדפוק אותי סליחה על הביטוי לא הביאו פיתרון פשוט ישר אמרו להחליף מנוע , אם היה צריך להחליף מנוע הרכב לא היה נוסע לי והיה דולקת לי מנורה קבועה , המנורה שדלקה לי בעבר דלקה למשך 2 שניות בצבע כתום מנורת מנוע ובתוכה סימן קריאה הרכב נוסע טוב ממש מוזר לי כל העניין הזה. במוסך השני שבדקתי מוסך צמרת שבצפון מוסך מורשה פיגו וסיטרואן שם נודע לי שקיימת תקלה אבל ממש לא צריך להחליף מנוע לא הבינו מאיפה הבאתי את זה איפסו את התקלה וצריך לדעת מה עושים לחכות שידלק שוב. אני מירושלים

פורסם (נערך)

לא יודע איך הגעת מירושלים לצפון.

אבל,מהיכרות עם 2 המוסכים שציינת הם מאוד מקצועיים.

אני טיפלתי בגזית אי שם לפני 2 עשורים ב 309 שהיתה לי ודודה שלי טיפלה עשור במוסך צמרת   ב 307 שהיתה לה וחוץ ממחיר יקר,לא סבלנו מחוסר מקצועיות.

כדי לקבוע שהלך מנוע/נפרץ אטם ראש,היו צריכים לבצע בדיקת  נפילת לחץ למנוע או נוכחות co 2 במערכת הקירור-האם בוצע מי מאלו ?

אם אתה לא סומך על שני אלו,יש לך בתל אביב את 

מוסך גבע/שאפט או את אורן שירותי רכב בחולון.

אם תגרור את הרכב לאחד מהם בתיאום מראש,הם מקצועיים לא  פחות ממורשה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...