Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A8

Dushane
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האודי A8 של גנץ ושל ביבי הם לא רכבים רגילים שאתה יכול לרכוש בסוכנות , זה רכב מדגם סקיוריטי ,ממוגן ירי , מטעני צד וגז רעיל
ובמערכת קשר אינטגרלית שמאפשרת ליושבי הרכב להינעל בתוכו.
הכל נבנה בסדנא מיוחדת בחו"ל לפי דרישות השב"כ שמאבטח אותו .

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

פורסם

הוא לא סתם נוסע בA8 משוריינת, הוא נוסע בשיירה של A8 משוריינות. תמיד בשלשה שנוסעת צמוד צמוד בשיירה.

ואם כבר פתחנו את זה, אז למה לאדון בני גנץ מותר לנסוע עם חלונות מושחרים מקדימה ואפילו שמשה קדמית מושחרת ולי אסור? לא פייר.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

אני קצת אזוז מהנושא של העלות וכו',

אבל אוי ואבוי כשהשיירה הזאת נכנסת לפקק באיילון .. בחיים שלי לא ראיתי בשעות הצהריים הפקוקות על איילון צפון שיירה שמפלחת את הפקק לגורמים והכל תוך מהירות של 90+ שקצב הנסיעה של הפקק הוא 30 גג,

השוליים פשוט הופכים לשדה קרב של ממש והשיירה ממשיכה.

Skills...

פורסם

@Adani יש גם אמצעי ראיית לילה שאין לנו 🤫

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 שעות, Adani כתב:

הוא לא סתם נוסע בA8 משוריינת, הוא נוסע בשיירה של A8 משוריינות. תמיד בשלשה שנוסעת צמוד צמוד בשיירה.

ואם כבר פתחנו את זה, אז למה לאדון בני גנץ מותר לנסוע עם חלונות מושחרים מקדימה ואפילו שמשה קדמית מושחרת ולי אסור? לא פייר.

אם תקנה רכב שמגיע עם חלונות מושחרים מקדימה ושמשה קדמית מושחרת מהמפעל וככה עובר תקינה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

חסימת אותות אלחוט  וסלולר על מנת שלא תוכל לפוצץ מטענים מופעלים מרחוק .😉

Vehicle jamming system. Bomb jammer, IED jammer. anti-terrorist ...

20-6000 Mhz Bomb Remote Control Blocker , Long Range RCIED Vehicle ...

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

יש לו לאחרונה גם מאבטח שמסתובב עם אקדח אלקטרוני מיוחד נגד רחפנים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

@m3x7r3m3 למה ככה? 😉 לא יפה 🙂  הנה מהבוקר לפני פחות משעה : השיירה - שים לב שהניידת מאלצת את האוטובוס לעצור באמצע הכיכר כי לא עוצרים שיירה בדישה.

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • מצחיק 1

פורסם

חחחחח מצטייד השב"כ.

לא רואים את הוידאו 😕

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

חחחחח מצטייד השב"כ.

לא רואים את הוידאו 😕

לא מצליח להעיף את הקטע השבור , נסה שוב זה עובד.

פורסם

@zaf

אני שם לב שמובילה את השיירה סקודה סופרב,

זכור לי שבהרבה שיירות כאלה, הייתי רואה שברולט מאליבו נוסעת מקדימה וכרגע סופרב,

מה עלה בגורלה של אותה מאליבו מעניין..

פורסם

@ozal5 מן הסתם את הדרך מפלסת ניידת רגילה. יכול להיות שאת שיירת ביבי מובילה מכונית של השרות ולא רק או סתם ניידת משטרתית. 

• תוכן חדש...