Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם קיימות עוד חנויות שיש להן קטלוג און ליין כמו לאיקאה?

הכוונה לאתר שבו אני רואה את המוצר, ואז יכול לנסוע אליהם ולרכוש אותו (או לרכוש אינטרנטית ולהוסיף הובלה. לא משנה) ולקבל מוצר שאוכל להרכיב בעצמי?

מצאתי את יראון וגם את דמיר, אבל לצערי לשניהם אין בדיוק את מה שאני מחפש.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

כן, אבל לא בארץ.

כל הקטע של ניהול מחסן עצום ומתוקתק הוא משהו שמשום-מה רק חברות ענק יכולות לעשות.

בארצות הברית יש לך כל מיני מתחרים לאיקאה, אצלנו יש חיקוי חיוור שנקרא הום סנטר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

~

בשנות התשעים היה גם 'רהיט-להיט', שאמנם היה ממוקם בהאנגר בקצה שדה תותים אבל מכר רהיטים להרכבה עצמית באיכות סבירה ובמחירים הגיוניים. למיטב זכרוני הם גם מכרו דרך הקטלוג של ישראכרט.

הרעיון לא זכה אז לפופולריות כמו של איקאה בהמשך, ואפשר לכתוב סמינריון במדעי השיווק והפסיכולוגיה הצרכנית כדי לנתח למה. אבל עדיין יש לנו כמה רהיטים שלהם שעומדים כבר מעל עשרים שנה ולא מראים סימני התעייפות.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם
לפני 6 שעות, hans כתב:

כן, אבל לא בארץ.

כל הקטע של ניהול מחסן עצום ומתוקתק הוא משהו שמשום-מה רק חברות ענק יכולות לעשות.

בארצות הברית יש לך כל מיני מתחרים לאיקאה, אצלנו יש חיקוי חיוור שנקרא הום סנטר.

לפני מספר שנים נחתה בארץ kika המתחרה האוסטרית של ikea, אבל שילוב של שיווק לא נכון היצע נמוך ואם אני זוכר נכון אז גם תמחור גבוה יחסית, חיסלו אותה דיי מהר.

היום משרדי ebay ישראל ממוקמים בחנות לשעבר.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

~

למיטב הבנתי החולשה העיקרית של קיקה, לפחות בגלגולה הישראלי, הייתה בכך שהיא לא יצרה שום דבר אלא בסה"כ ניהלה אולם תצוגה מרוכז. הם סיפקו במה מקורית (שהזכירה קצת את התחנה המרכזית החדשה בת"א) ומערכת תשלום אחידה וחוויית קניה קצת יותר נעימה, אבל הספקים והיצרנים מאחורי הקלעים היו אותם חבר'ה מפוקפקים שכבר התרגלנו לפגוש בכל רחבי הארץ, לרכוש מהם היום ואז לרדוף אחריהם חצי שנה עד שיספקו את הסחורה שאיכותה שנויה במחלוקת. בערך כמו המרכז הישראלי לריהוט בראשל"צ אם היית שם קופה אחת ביציאה שתגבה תשלום על כל החנויות.

היות ולא היה מלאי של הכל במקום ולא הייתה בקרת איכות או מערך לוגיסטי אחיד - גורלם נחרץ עוד בטרם נפתחו. וכשבארוע הפתיחה נכחו כמה עשרות אנשים אבל העיתונות התבקשה לדווח על אלפים, גם זה לא הוסיף למוניטין.

• תוכן חדש...