Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

פג'ו 3008 דיזל פרימיום.

עשיתי היום טיפול 60 אלף במסך מורשה קבוע.

כששילמתי על הטיפול, ראיתי שחייבו אותי על מסנן מזגן מק"ט 95525903 - 305 ש"ח לאחר הנחה.

הגעתי הבייתה, הסתכלתי בחשבוניות טיפול קודמות - המק"ט היה שונה - 6447XG - 177 ש"ח לפני הנחה.

מישהו יכול להסביר לי את התעלומה?

האם יש מסנני מזגן שונים שמחליפים בפרקי זמן שונים או שזו אותה גברת עם מק"ט ומחיר שונה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

זה אותו דבר, נראה לי ההבדל שאחד מקט של סיטרואן ואחד של פגו. זה מתאים לכמה סוגי רכבים.

בדקתי לפי איביי, שם יש רשימה של מקטים. דרך אגב, פילטר של בוש פחם פעיל שם עולה בסביבות 90 שקלים (זוג פילטרים)

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)

לא יודע מה חייבו אותך אבל לי יש בנזין פרמיום והפילטר מזגן המקורי במוסך הראשי עלה 180 ש"ח לפני הנחה.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
פורסם

ייתכן ונפלה טעות, נסה לבדוק לפי מספר שילדה מה המק"ט של סנן המזגן אצלך ובמידת הצורך אם גילית טעות תפנה אליהם דרך שירות הלקוחות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני קונה פילטר מזגן פחם פעיל (מסנן קורונה וכו') ב ₪60 מהפולני .

אין בעיה להביא מהבית , זה לא קשור למנוע .

בשרשור של פורד כתבתי שפורד בארץ הגדילו לעשות ותמחרו את הפילטר ב ₪400 . זה פילטר של 20$ ולכן בסוף החלפתי לבד.

פורסם
אני קונה פילטר מזגן פחם פעיל (מסנן קורונה וכו') ב ₪60 מהפולני .

אין בעיה להביא מהבית , זה לא קשור למנוע .

בשרשור של פורד כתבתי שפורד בארץ הגדילו לעשות ותמחרו את הפילטר ב ₪400 . זה פילטר של 20$ ולכן בסוף החלפתי לבד.

בס"ד

איזה פילטר ולאיזו פורד מתומחר במחיר כזה?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

זה קצת מחטף שרשור אבל זה פילטר לג'יפונים שלהם. אדג' , אקספלורר וכו.

זה פילטר מזגן כולל עבודה . פילטר מזגן ומנוע הכל כלול : ₪800 . זה בערך עשר דקות עבודה לאדם מנוסה. אני לא מבין את התמחור. הוא הציע לי תחליפיים ב ₪750 .

פורסם
זה קצת מחטף שרשור אבל זה פילטר לג'יפונים שלהם. אדג' , אקספלורר וכו.

זה פילטר מזגן כולל עבודה . פילטר מזגן ומנוע הכל כלול : ₪800 . זה בערך עשר דקות עבודה לאדם מנוסה. אני לא מבין את התמחור. הוא הציע לי תחליפיים ב ₪750 .

בס"ד

פסיכי!, פילטר לפורד שלי הם מתמחרים ב-197 ש"ח, קניתי בחו"ל ב-37 ש"ח, הזוי...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...