Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בקרוב אגש למכינה. ומיד אחריה ללימודי הנדסאי

מה מבוקש היום בשוק? מה פחות מבוקש? איפה השכר והתנאים?

הכיוון הוא הנדסאי מכונות/הנדסאי רכב/הנדסאי אלקטרוניקה.

כרגע יש ניסיון . בתחום המתכת. מכונות, מכלולים.:roll:

ניסיון גם בתחום הרכב.

לאחרונה התחלתי לעבוד בתור איש החזקה במפעל שכימעט כולו קווי מיון אוטומטיים,רובוטים.

מה דעתכם בנושא?

עריכה אחרונה על ידי Big_White

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אם אין לך בעיה לעבוד במשמרות, אז לך על הנדסאי גז, יש שם יופי של משכורות.

בהנדסאי רכב קח בחשבון ששינו החל מהשנה את תוכנית הלימוד וכרגע יש מחלוקת על האם זה יחשב עדיין להנדסאי מכונות או לא (הורידו את מבחן מה"ט בחלקי מכונות).

אם בכל זאת מעניין אותך הנדסאי רכב, אז תברר לגבי תוכנית "עתידאים".

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
אם אין לך בעיה לעבוד במשמרות, אז לך על הנדסאי גז, יש שם יופי של משכורות.

בהנדסאי רכב קח בחשבון ששינו החל מהשנה את תוכנית הלימוד וכרגע יש מחלוקת על האם זה יחשב עדיין להנדסאי מכונות או לא (הורידו את מבחן מה"ט בחלקי מכונות).

אם בכל זאת מעניין אותך הנדסאי רכב, אז תברר לגבי תוכנית "עתידאים".

מה זה הנדסאי גז?

פורסם

הנדסאי חשמל והנדסאי מכונות תמיד מבוקש (הרגשתי את זה ממש לאחרונה כשחיפשתי עבודה), אם הנדסאי בניין מדבר אליך להבנתי גם בזה יש ביקוש - שני חברים עובדים בתחום.

איפה מתחיל ללמוד?

פורסם
הנדסאי חשמל והנדסאי מכונות תמיד מבוקש (הרגשתי את זה ממש לאחרונה כשחיפשתי עבודה), אם הנדסאי בניין מדבר אליך להבנתי גם בזה יש ביקוש - שני חברים עובדים בתחום.

איפה מתחיל ללמוד?

מכינה במכללת אשקלון... אם אין להם הנדסאי מכונות או רכב אחרי זה נחפש מקום אחר

פורסם

הנדסאי מכונות יכול לקבל אחלה משכורות ולעבוד על דברים מעניינים, הבעיה היא חוסר ההתקדמות במקצוע. בעוד במקצועות אחרים באותן החברות האנשים לאט לאט משתדרגים בתפקיד ועולים מעלה, בד"כ ההנדסאי דורך במקום וגם בגיל 50 הוא עדין נתון בעיקר לעבודת כפיים.

תשאל את עצמך אם זה משהו שמתאים לך לפני שאתה צועד במסלול הזה

פורסם

תברר לגבי הנדסאי מכונות בתחום רכב, אם אתה תקבל תעודת הנדסאי מכונות בסיום כי כרגע כל אחד אומר משהו אחר(להבנתי התוכנית כבר החלה), לא מצאתי שום מסמך רשמי שמפרט על כך.

יש במכללת ספיר באשקלון לימודי הנדסאי מכונות.

פורסם

אתה צריך להבדיל בין אהבה לפרנסה. בכל מקרה אתה לא עוזר יותר מידי כי אין יותר מידי מידע עליך ועל התעסוקה שלך. ראיתי באינסטרגם שלך שאתה רתך וזהו.

בכל מקרה בתור איש אחזקה תמיד תישאר כזה, יש כאלה שגם מחפשים הנדסאי מכונות להיות איש אחזקה אז זה לא קידום.

משכורת של הנדסאי מכונות זה סביב 8-10 ברוטו ולרוב העבודה צמוד לרצפת ייצור. מעטים שעןסקים בפיתוח כהנדסאים.

מרבית העבודות במפעלים קטנים או בתי מלאכה שאין לאן להתקדם.

המרכיב העיקרי להתקדמות זה קשרים עם אנשים בכירים בחברות רציניות. אני שמעתי על אינטל שמשלמים על עובדים לימודי הנדסאאי בתמורה להעסקה בעתיד.

דרך אגב, גם מהנדסי מכונות לא מרוויחים להיט, ואני לא מדבר על כאלה עם מזל שנכנסים לתעשיה אווירית או בטחונית. לרוב אין את המזל הזה.

האם שקלת תחומים אחרים?

פורסם
אתה צריך להבדיל בין אהבה לפרנסה. בכל מקרה אתה לא עוזר יותר מידי כי אין יותר מידי מידע עליך ועל התעסוקה שלך. ראיתי באינסטרגם שלך שאתה רתך וזהו.

בכל מקרה בתור איש אחזקה תמיד תישאר כזה, יש כאלה שגם מחפשים הנדסאי מכונות להיות איש אחזקה אז זה לא קידום.

משכורת של הנדסאי מכונות זה סביב 8-10 ברוטו ולרוב העבודה צמוד לרצפת ייצור. מעטים שעןסקים בפיתוח כהנדסאים.

מרבית העבודות במפעלים קטנים או בתי מלאכה שאין לאן להתקדם.

המרכיב העיקרי להתקדמות זה קשרים עם אנשים בכירים בחברות רציניות. אני שמעתי על אינטל שמשלמים על עובדים לימודי הנדסאאי בתמורה להעסקה בעתיד.

דרך אגב, גם מהנדסי מכונות לא מרוויחים להיט, ואני לא מדבר על כאלה עם מזל שנכנסים לתעשיה אווירית או בטחונית. לרוב אין את המזל הזה.

האם שקלת תחומים אחרים?

בצבא 3 שנים מכונאי מטוסי קרב

6 שנים רתך

קצת חרט

קצת סוליד וורקס, מכונאי רכב בזמני החופשי.

זה בערך הניסיון שיש לי בתחום המכונות, ותעשיה.

פורסם

לימודי הנדסאי רכב מהשנה לא נחשבים להנדסאי מכונות אלא רכב בלבד.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לך ללמוד מה שאתה יותר אוהב.

אתה הולך לבלות הרה זמן בעבודה ואם אתה רוצה באמת להיות יותר מבינ8וני אתה חייב לאהוב את מה שאתה עושה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מהיכרות עם הפרוייקטים שלך בזמך החופשי הייתי ממליץ לך ללכת ללמוד הנדסאי מכונות ולאחר מכן מנסה להתברג בתפקיד "מהנדס ייצור".

לדעתי זה התפקיד היחידי שמאויש על ידי מהנדס מכונות אך גם הנדסאי יוכל לבצע אותו בצורה מעולה אולי אפילו טובה יותר ממהנדס.

המשכורות בהנדסת מכונות לא גבוהות, מגרדות מלמטה (במקרה הטוב) את הסכום שציינת בכותרת השרשור המקביל שפתחת.

אם זה לא הכיוון, בסיום הלימודים הייתי מנסה להתברג בחברות כמו HP,LANDA,APLLIED,KORNIT וכו' בתפקידי שטח ומתקדם, במקומות האלה יש תנועה של אנשים ומי שטוב ומתמיד מוצא את עצמו מתקדם די בקלות.

• תוכן חדש...