Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח, מבקש את עזרתכם: היכן נהוג ונכון לקנות חלפים לרכב כמו xc60 volvo?

אימי שברה את שני פנסיה האחורים, סיפור של 7000ש"ח לפני עבודה במוסך המרכזי. האם פשוט להכנס לאיביי ולרכוש? לדוגמא:

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=TAIL+LIGHT+for+VOLVO+XC60+2019&_sacat=0

או שיש לי משהו אחר שהוא הגיוני יותר?

תודה

20191229_102355.jpg

פורסם

בס"ד

במידה ויש לך מספרי חלקים, אתה מבצע שיטוט באתרים (לאו דווקא אמאזון ואיביי) וקונה ממוכר אמין.

עדיפות ראשונה לחלק מקורי כך יהיו לך פחות בעיות מבחינת עיכוב החלק בגלל תקינה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

במידה ויש לך מספרי חלקים, אתה מבצע שיטוט באתרים (לאו דווקא אמאזון ואיביי) וקונה ממוכר אמין.

עדיפות ראשונה לחלק מקורי כך יהיו לך פחות בעיות מבחינת עיכוב החלק בגלל תקינה.

רשמת תגובה מאוד כללית...

שני מספרי החלפים הם: 32228914 , 32228915

זה ממוסך וולוו שהיו אדיבים ונתנו לי.

אבל מה אני עושה הלאה? מי זה מוכר אמין ומי לא? יש המלצות ספציפיות?

פורסם

בס"ד

בשיטוט זריז ברשת, העלה שכל פנס עולה באזור ה-250 דולר, לחלק מקורי.

לפי הערכה שלי, העלות לכל פנס כולל משלוח ושאר עלויות(מיסי שקר כלשהם) 1000-1200 ש"ח, מה שאומר 2500 ש"ח כולל הכל(הערכה שלי).

שים לב: אם החלטת להזמין מאותו המוכר את שתי הפנסים, שיהיה רווח של לפחות שבועיים בין שתי ההזמנות ולא, קיים סיכוי שבארץ יחשיבו לך את זה כמשלוח אחד ואז עלות המיסים תקפוץ.

קישור לדוגמא:

https://www.volvooempartsdirect.com/oem-parts/volvo-tail-lamp-32228915

אם אתה קונה דרך פייפאל, זו הגנה מספיק טובה

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

א: בדוק אולי יש לה ביטוח לפנסים ומראות, זה לא נחשב כהפעלת הביטוח ולא גורר עליית מחיר.

ב: אם אין ביטוח: להזמין תחליפי באמזון- זול משמעותית וכולל מיסים אם יש.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

תבדוק אם יש לרכב ביטוח פנסים ומראות. ברוב המקרים מכניסים את זה בנפרד מהפוליסה של הביטוח המקיף, וככה לא תהיה רשומה לך תביעה בפוליסה.

פורסם

הרחבת ביטוח לפנסים נמכרת בנפרד מהפוליסה ובאמת לא נחשבת כתביעה אבל יש השתתפות עצמית של כמה מאוד שקלים ולרוב יש תקרה למחיר הפנס, אצלי זה 2,500 ש"ח, אז לא בטוח שזה יועיל במאה אחוז לכיסוי כל הנזק.

• תוכן חדש...