Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שמע סיפור.

יש לי רכב שעלה 6800 ש"ח,

נוסע כל יום בכביש בית אורן בפול גז עד המנתק, ומדי פעם נסיעות ארוכות על 140 קמ"ש (שלא רחוקים מהמקסימום שהוא יודע לתת) כבר 18,000 ק"מ (עומד על 162000).

צורך דלק 1:14 בתנאים הנ"ל, לא היה במוסך פעם אחת בכל התקופה הזאת, עלה לי קצת יותר מ2000 ש"ח אחזקה (מתוכן 800 ש"ח צמיגים), לא עלה על הגרר פעם אחת, לא נתקע מעולם, במחיר הנ"ל גם הוחלפה תושבת מנוע, משולשים קדמיים, זרועות היגוי, סליל הצתה אחד שהתחיל לעשות סימנים של די (עד כה התקלה היחידה) ושתי החלפות שמן, מסננים פלאגים וכו'.

מה הסוד? הסוד מודגש למעלה, תלמד לעשות דברים לבד ותחסוך אלפייה בשנה בקלות.

תגלה גם שאחזקה בסיסית (החלפות שמן, רפידות בלם, מסננים, פלאגים וכו') זה שטויות במיץ שדורשות קצת מח, קצת יוטיוב וכמה כלים שיחזירו את ההשקעה אחרי טיפול או שניים.

הסוד השני? מכונית ב10000 ש"ח לא חייבת להיות מחראה, פשוט לא ליפול לצ'חצ'ח מובילים למיניהם מתוצרת מאזדה או ל'אני חכם יותר מכל השאר' מובילים למיניהם מתוצרת סיטרואן ורנו - הראשונות לרוב מוזנחות והשניות לא שורדות את השנים ואת המכונאים בארץ הקודש.

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...