Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסרטון רואים שהבחור "מנקה" משטחים נקיים.

אם מדובר בapc, ישמש אותנו גם לניקוי ספות העור בבית וזה מעולה.

אשמח לקבל את הקישור למוצר באמזון

תודה רבה וסוף שבוע נעים

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

פורסם

אני כבר הספקתי לנקות איתו את הספות בבית (בד דמוי ז'מש כזה קשה לי להסביר) אחלה חומר שבעולם.

לגבי המברשת הנה קישור שים לב לקחת את העדינה ביותרhttps://he.aliexpress.com/item/32937045310.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dTAIGmB

פורסם

עכשיו רק נותר למצוא גלון במחיר טוב ולשטוף את הרכב מבנים.

אשמח לקבל קישור לגלון ב 100ש"ח .

תודה לכל המגיבים שתרמו מהידע והניסיון שלהם .

פורסם

אני רוצה שלפלסטיקים יהיה מראה חדש חס וחלחלה לא מבריק , אשמח להמלצות .

למה מיועד ONR ?

פורסם

apc לא משנה איזה סוג הוא חומר מנקה, לא מבריק ולא מחדש. לחידוש מראה פלסטיקים יש חומרים אחרין עם דרגות ברק שונות פחות בקיא בהם.

ONR הוא שמפו לנקוי יבש/רגיל/רב תכליתי שמאוד אהוב כאן. לא מספיק מנוסה איתו בשביל לחוות דעה.

פורסם

אני רואה ביוטיוב המון סרטונים של דיטיילר שמשתמש בחומר הזה בעריך על כל משטח פלסטיק שקיים ברכב (בפנים או בחוץ), התוצאה שהלו נראית לא רע בכלל (לא מבריק מדי כמו הסקאי של השטיפות, אבל לדעתי הרבה יותר יפה (וגם הרבה יותר בריא לפלסטיקה).

הבעיה היא שאין שילוח ישיר שלו לארץ.

אני בטוח שגם ל CG יש את המקביל שלהם לעניין הזה, אבל אני לא מכיר.

פורסם

לחידוש פלסטיקה אני משתמש ב CARPRO PERL לאחר מעבר עם APC, נותן מראה עדין וחדש ולא מבריק מידי. את החומר מוהלים לפי הצורך כך שאפשר לשחק קצת עם רמת הברק.

• תוכן חדש...