Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שיש בינינו לא מעט אנשים שנעזרים בסרטוני הדרכה "איך לעשות מה" במכונית שלהם.

אני מנסה לפרק אלטרנטור בסיטרואן C4 משנת 2007 (1,600 בנזין) וזה לא מספיק כמו שציפיתי, אז רציתי לראות סרטון הדרכה באינטרנט.

עשיתי חיפוש:"C4 2007 1.6L petrol - removing alternator"... מה צריך יותר מזה?, אז כן, קיבלתי כמה הוראות איך לפרק אלטרנטור, אבל בכל מכונית חוץ מה- C4 שלי... כמו למשל:

"http://c4owners.org/search.php?q=C4+2007+1.6L+petrol+-+removing+alternator&r=0&s=Search&in=&ex=&ep=&be=&adv=0

או כל מיני דברים אחרים. אודה אם מישהו יוכל לכוון אותי - גם לסרטון נכון, וגם לאיך לחפש (כבר הייתי בסיפור הזה ולא החכמתי...)

תודה, דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

ניסית יוטיוב?

תרשום replace במקום remove תנסה קומבינציות שונות של מילים, אבל שתדע יש סוגי רכב שפשוט אנשים לא לא עשו סרטון עליהם.

תנסה גם סוגי רכב אחרים צרפתים שאולי החלפת אלטרנטור דומה עד זהה לסיטרואן שלך.

Sent from...somewhere

פורסם

אתה צריך לקרוא על איך לחפש בגוגל בצורה נכונה. לצורך העניין אני הייתי רושם CITROEN C4 ALTERNATOR או CITROEN C4 ALTERNATOR REPLACEMENT או רושם את דגם המנוע במקום לרשום CITROEN C4.

מה עם ה 1.6 וה 2007? מכל התוצאות שיצאו תסנן את מה שלא מתאים לך, אבל לרשום כל כך הרבה טקסט בתוך שאילתא בגוגל זה סיכוי אפסי שתקבל משהו גם אם הוא קיים.

Miata ND2

פורסם
אפילו בעברית

... אכן, איך לא חשבתי לחפש בעברית? מין אמונה פרובינציאלית שאנחנו כל כך פרובינציה שדבר כזה לא יהיה.

תודה, עכשיו האלטרנטור בחוץ כמו שצריך.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
אתה צריך לקרוא על איך לחפש בגוגל בצורה נכונה. לצורך העניין אני הייתי רושם CITROEN C4 ALTERNATOR או CITROEN C4 ALTERNATOR REPLACEMENT או רושם את דגם המנוע במקום לרשום CITROEN C4.

מה עם ה 1.6 וה 2007? מכל התוצאות שיצאו תסנן את מה שלא מתאים לך, אבל לרשום כל כך הרבה טקסט בתוך שאילתא בגוגל זה סיכוי אפסי שתקבל משהו גם אם הוא קיים.

אכן, צריך לקרוא איך לחפש. ואני חשבתי את עצמי לכזה חכם, שיודע אנגלית... ואז לתומי האמנתי שריבוי הפרטים יעשה עבורי את הסינון...

נו, ועכשיו כשהאלטרנטור כבר בחוץ, מי ילך להתחיל לחפש איך לחפש (אם יש למישהו לינק למדריך חיפוש "שווה", אשמח לעשות בו שימוש).

תודה כמובן!

פורסם
... אכן, איך לא חשבתי לחפש בעברית? מין אמונה פרובינציאלית שאנחנו כל כך פרובינציה שדבר כזה לא יהיה.

תודה, עכשיו האלטרנטור בחוץ כמו שצריך.

חיפשתי באנגלית,

היתה גם תוצאה בעברית.

אני משתמש ב-GOOGLE ADVANCED SEARCH

• תוכן חדש...