Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AudioBahn Vs Lanzar Vs Audiocontrol

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכוון שאני לא ממש מכיר את כל השחקנים בתחום אשמח לדעת את דעתכם על שלושת החברות הללו.

אני מתכוון לקנות pre/cross/eq.

אני מתלבט בין כמה דגמים:

Audiocontrol three.1

AudioBahn AEQ8

AudioBahn ADD51T

Lanzar vibexe3

Lanzar vibe750s

מלבד הADD51T כולם עולים מתחת ל$200 בארה"ב.

הADD51T עולה ברוב המקומות $650, בebay מצאתי אותו חדש/סגור באריזה ב$299.

היתרון הענק שלו הוא שהוא יכול לקבל סיגנל דיגיטלי ושיש לו שליטה טובה יותר על פיצול הסיגנל (הכל נשלט בצורה ממוחשבת ללא פוטנציומטרים)

אני עדיין מחכה לתשובה מאחד הסוכנים של AudioBahn לגבי האם המכשיר יכול לעבוד 4.1 והאם הוא יכול לנגן סטראו ב4 רמקולים + sub מכניסה של פורמט PCM...

בכל מקרה - לפני שאני שם את האלפיה+ שלי - אשמח לדעת את דעתכם על החברות...

פורסם

בתחום המעבדים אודיוקונטרול היא אחת החברות המובילות, למרות זאת אם תמצא שהאודיובאהן עונה על הדרישות שלך ומחירו נמוך אז גם זו אופציה.

הייתי מעדיף את המוצרים של החברות הללו מבין השלוש שציינת.

פורסם

שחקן נוסף נכנס לתמונה - הClarion EQS744, ב$60 כולל משלוח הוא נותן קרב טובה לכל השאר.

לגבי הaudiocontrol - אכן הaudiocontrol three.1 הוא הפייבוריט שלי כרגע.

קצת מפריע לי שאין לי אפשרות נוחה לקבוע את החיתוכים של הקרוס לסאב, הפוטנציומטר נמצא בגב היחידה...

• תוכן חדש...