Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

 

אמור בע"ה לעבור בקרוב לדירה חדשה

וראיתי דיל נחמד לטלויזיה 65 אינץ

האם מישהו אי פעם ניסה להעביר גודל כזה ברכב משפחתי?

יש לי לנסר ספורטבק 2010

פורסם

אם תוציא אותה מהקרטון זה כנראה יהיה אפשרי. כדאי לבדוק באתר של היצרן את המידות ולהשוות למידות של הרכב (אותן תמדוד בסרט מדידה).

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

 

פורסם
ספורטבק, כלומר חמש דלתות עם אפשרות קיפול מושבים אחוריים?

אם כן, אין בעיה.

בדיוק

העניין הוא שעוד לא רכשתי את הטלויזיה אז אין לי מושג איך הגודל במציאות

רציתי לדעת ככה לידע כללי אם 65 אינץ יכול להכנס במשפחתית

כי זה נשמע ענק חח

פורסם

משפחתית רגילה חד משמעית לא.

עם זה ליפטבק (שלך כן) ואפשר לקבל את המושבים האחוריים כנראה שזה בר ביצוע, בכל זאת הייתי מודד...

2017 Type R

פורסם

יש סיכוי שהטלוויזיה לא תיכנס כאשר האורך של הטלוויזיה לרוחב המושב האחורי.

עם פתיחת תא מטען וקיפול המושב האחורי אני סבור שהטלוויזיה תיכנס.

שמור את הקרטון עם הקלקרים, עדיף להעברה.

 

לי נכנסה לתוך האוטו מיטה זוגית (בחלקים וללא מזרן. המזרן גם נכנס במושב האחורי כשהוא ללא אוויר) + כלבה + נוסע.

אופציה נוספת, פחות מומלצת: הידוק הטלוויזיה בתוך הקרטון על הגג, מומלץ עם גגון. מומלץ עד נסיעה עירונית קצרה. אני די משוכנע שהטלוויזיה נכנסת בתוך הרכב עם מושב מקופל. תתקשר לחנות ותבקש את מידת האורך של הקרטון. ותמדוד בתוך הרכב. אפשר להוסיף לאורך נטו עוד מספר ס"מ ספורים על ידי הטיה.

פורסם
בדיוק

העניין הוא שעוד לא רכשתי את הטלויזיה אז אין לי מושג איך הגודל במציאות

רציתי לדעת ככה לידע כללי אם 65 אינץ יכול להכנס במשפחתית

כי זה נשמע ענק חח

קח מטר, תמדוד את הטלוויזיה בתצוגה בחנות (אם זאת חנות פיזית, אם אתה מזמין באינטרנט, קח מידות), אחר כך תמדוד את הרכב, ותראה אם זה נכנס.

 

יתרון של טלוויזיות מודרניות זה שהן דקות וקלות. 40" הכנסתי לפוקוס סדאן בלי לקפל מושבים, ו50" בקרטון נכנסה בקלות לתא מטען של פריוס עם מושב אחורי מקופל.

 

הרבה יותר קל ונוח להוביל טלוויזיה מודרנית מאשר טושיבה בומבה 29" משנת 2000.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הבעיה היא שהקרטון עם הקלקלר בפנים מגדיל את כל האריזה, כך שלמדוד את הטלוויזיה לא יעזור, תמדוד את כל האריזה בחנות עצמה.

 

הכנסתי על המילימטר, 55" למאזדה לאנטיס עם קיפול מושבים.

פורסם

בגלל זה כתבתי:

תתקשר לחנות ותבקש את מידת האורך של הקרטון.

 

ראיתי עכשיו קרטון של סמסונג 55", אני די בטוח שהוא נכנס לכל רכב, למעט אולי סמארט. יכול להיות גם שיש שוני מאוד משמעותי שנובע מתצורת המסך למשל (16:9 וכאלה)

 

המזדה שלך 4 דלתות והרכב המדובר 5 דלתות שזה פשוט עולם אחר.

×
×
  • תוכן חדש...