Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים,

פרטי הרכב: יונדאי אקסנט 2011 1.4 צורה ישנה.

לפני 4 חודשים שמתי לב שישנם כתמי שמן סביב למכסה השסתומים, אז פניתי למכונאי שלי והוא אמר שאין בעיה קניתי אטם חדש וגם ספרתי את מספר הברגים שיש באטם ואכן היו 10 ברגים, לאחר שפתחנו את מכסה התברר שהאטם לא בדיוק מתאים, כלומר אטם לא יושב סביב לציר של הבורג כמו שצריך בתוך המכסה עצמו, המכונאי שלי אמר שאין בעיה קצת סיליקון והכל יהיה בסדר, תחלס הוא השאיר את האטם הישן והוסיף סיליקון לאורך כל האטם כדי שהתקבל יותר נפח לאטם וכך למעשה להפסיק לחלוטין את כתמי השמן מסביב, והנה עברו 4 חודשים ושוב הכתמים הופיעו, אני מאוד רוצה לפתור את הנושא וכבר התחלתי לחפש אולי מכסה משומש באינטרנט כדי שאטם יוכל להכנס כמו שצריך, מדובר בכמה מאות שקלים למכסה משומש כולל אטם מתאים. דרך אגב פניתי לאתר coraps כדי לבדוק איתם, הם בכלל לא הצליחו למצוא את הVIN של הרכב שלי, ממש ממש מוזר(אולי בגלל שהרכב מיוצר בטורקיה:cry:).

שאלתי היא האם מישהו נתקל בדבר כזה שפתאום האטם בכלל לא מתאים למכסה שסתומים או יותר מכך לא הצליח למצוא חלופה אלא רק פתרון של סיליקון(פתרון זמני).

תודה מראש!

WhatsApp Image 2018-11-04 at 14.03.01.jpg

פורסם

צריך להקפיד על אטם מתאים,סיליקון איכותי לפעמים צריך ולפעמים לא אבל הכי חשוב זה לסגור את הברגים ולהדק במידה הנכונה ולא יתר על המידה כי אחרת האטם יתפרק שוב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שלום רב חברים,

פרטי הרכב: יונדאי אקסנט 2011 1.4 צורה ישנה.

לפני 4 חודשים שמתי לב שישנם כתמי שמן סביב למכסה השסתומים, אז פניתי למכונאי שלי והוא אמר שאין בעיה קניתי אטם חדש וגם ספרתי את מספר הברגים שיש באטם ואכן היו 10 ברגים, לאחר שפתחנו את מכסה התברר שהאטם לא בדיוק מתאים, כלומר אטם לא יושב סביב לציר של הבורג כמו שצריך בתוך המכסה עצמו, המכונאי שלי אמר שאין בעיה קצת סיליקון והכל יהיה בסדר, תחלס הוא השאיר את האטם הישן והוסיף סיליקון לאורך כל האטם כדי שהתקבל יותר נפח לאטם וכך למעשה להפסיק לחלוטין את כתמי השמן מסביב, והנה עברו 4 חודשים ושוב הכתמים הופיעו, אני מאוד רוצה לפתור את הנושא וכבר התחלתי לחפש אולי מכסה משומש באינטרנט כדי שאטם יוכל להכנס כמו שצריך, מדובר בכמה מאות שקלים למכסה משומש כולל אטם מתאים. דרך אגב פניתי לאתר coraps כדי לבדוק איתם, הם בכלל לא הצליחו למצוא את הVIN של הרכב שלי, ממש ממש מוזר(אולי בגלל שהרכב מיוצר בטורקיה:cry:).

שאלתי היא האם מישהו נתקל בדבר כזה שפתאום האטם בכלל לא מתאים למכסה שסתומים או יותר מכך לא הצליח למצוא חלופה אלא רק פתרון של סיליקון(פתרון זמני).

תודה מראש!

בס"ד

אין חיה כזאת, אטם לא יושב טוב.

האטם אמור לשבת פיקס, בנוסף לבצע ניקוי טוב לפני, ואיטום טוב אחרי.

אתה מוזמן לשלוח vin number בפרטי ואנסה לעזור לך בל"נ.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
אתה מוזמן לשלוח vin number בפרטי ואנסה לעזור לך בל"נ. Sent from my SM-G950F using Tapatalk

שמתי לב שאתה כותב שישלחו לך בפרטי את מספר השלדה.

האם יש בעיה לכתוב את מספר השלדה על גבי הפורום ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בס"ד

לי זה לא משנה, יש כאלה שחוששים שמספר השלדה שלהם, ירוץ ברשת לכן אני אומר להם, שישלחו בפרטי.

מי שרוצה, מוזמן לשלוח על גלי האתר.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

מספר שילדה = מספר רישוי = השם הפרטי שלך, מספר תעודת זהות וכתובת מגורים. מי שרוצה לכתוב בפורום, יכול לכתוב. רבים יעדיפו לא לכתוב, בדיוק מאותה סיבה שרבים מעדיפים לפרסם רכב למכירה עם לוחיות רישוי מחוקות.

פורסם

אטם כזה תואם קיים כמעט בכל מלאי של חנות חלפים! לא ברור לי אותו מוסכניק ששם סיליקון על אטם ישן והחזיר הכל. אטם שניסגר כבר עשה את שלו..לא ממחזרים!

פורסם

היי חברים , סורי הייתי קצת עסוק , בשמחה המספר שלדה הוא NLHCM41ABCZ229183

חשוב לציין, שבזמנו אכן קניתי אטם עם 10 חורים לברגים, אך הוא לא נכנס למכסה בצורה מושלמת, אין לי בעיה לקנות מכסה ואטם חדש או משומש יש מלא באינטרנט אך לא יודע איזה בדיוק שמתי לב שיש ברכב שלי סליל הצתה כמו של פעם למרות שלחבר שלי יש רכב ישן יותר עם סליל אחד לכל בוכנה ולא כמו אצלי סליל שממנו יוצאים 4 חוטי הצתה, בכל מקרה מי אשמח לקבל קצת עזרה למרות שאני יכול לחיות עם קצת שמן למרות שזה מרגיז כי הרכב מטופל בצורה טובה ועד כה לא היו לי שום תקלות, תודה מראש

פורסם (נערך)

אטם מכסה שסתומים ובכלל מוצרי גומי לרכב - עדיף תמיד לקנות מקורי.

22441-26020 זה המק"ט שאתה צריך, והוא אכן מופיע ב-KORAPS.

http://www.koraps.com/shop/item.php?it_id=285993

מומלץ באותה הזדמנות לקנות 4 מחזירי שמן לשרוולי הפלאגים:

22443-23001

שים לב שצריך למרוח סיליקון בנקודות מסוימות במקרה הזה: למרגלות חצאי העיגול של האטם עצמו, ומעל אטמי חצאי הירח בראש עצמו. סימנתי לך בשרטוט:

ACCENT.png

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

היי asafasaf,

תוכל בבקשה לוודא שהלינק לאטם עצמו תקין כי כשאני נכנס לkoraps ,כתוב Elantra אני מניח שזה בגלל שזה יכול להתאים לכמה רכבים, דבר שני תוכל בבקשה לספק מספר מקט / סידורי של הפלסטיק המכסה עצמו שמתאים לפי הVIN שלי.

תודה רבה מראש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי חברים,

עדכון אחרון, הצלחתי למצוא אטם חדש מקורי פשוט זה אטם ללא חורים משהו שיותר נדיר ובתחלס בעיקר לדגם הטורקי, הותקן האטם לאחר שבוע אין שום סימן לשמן או שאריות שמן, עכשיו יש לי תקלה חדשה :-( אפתח נושא חדש.

תודה מראש לכולם!

• תוכן חדש...