Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לי אוטה חדשה, סוג של אוטה זה BMW 316.

יש לה סדק-קטן אך בעל שאיפות שמתחיל במרכז החלק העליון של הדש-בורד [מקום רגיש לBMW כאלה] - ולשאלה :

מה עושים נגד זה? איך סותמים את הסדק אבל גם מונעים ממנו להמשיך להתפשט?

האם יש מקום שמתמחה בכאלה דברים?

תודה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מה לעשות? תתחיל לחסוך :roll:

אם תסתכל ליד הסדק הזה ישנם עוד כמה סדקים קטנים... ככה זה מתחיל. הסקאי מתחיל להתיבש, הספוג שמיתחתין מיתיבש גם כן, ומתחילות דפורמציות בדש, כל זה יוצר סדקים...

איך מתקנים? יש כמה שיטות, הכי פשוטה היא למלא בסיליקון שחור, ולחתוך את השאריות. לא ממש מומלץ לטווח הארוך.

שיטה שניה היא לחתוך חריצים בדש ולמלא אותם בפוליאוריתן, לחתוך את השאריות ולצבוע. גם לא ממש מומלץ...

עוד שיטה, היא הכי מומלצת, זה למצא חברה שמיצרת כיסויים לדש, כיסויים אילו הם למעשה העתק מדוייק של הסקאי המקורי. אתה מתקן את הסדקים בעזרת פוליאוריתן, ומדביק על זה את הכיסוי...

זכור, אתה צריך לפרק את הדש בשביל זה...

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
קניתי לי אוטה חדשה, סוג של אוטה זה BMW 316.

יש לה סדק-קטן אך בעל שאיפות שמתחיל במרכז החלק העליון של הדש-בורד [מקום רגיש לBMW כאלה] - ולשאלה :

מה עושים נגד זה? איך סותמים את הסדק אבל גם מונעים ממנו להמשיך להתפשט?

האם יש מקום שמתמחה בכאלה דברים?

תודה

רון.

המלצה: כדי שהסדק הזה לא ימשיך להתפשט ושלא יהיו עוד סדקים, תשים מגן שמש על השמשה הקדמית בכל חנייה של הרכב מעל ל- 10 דקות.

• תוכן חדש...