Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכשתי הונדה סיוויק 07, מנוע 1.8 עם 200K ק"מ (אני יד2)

זהו הרכב הראשון שלי ואני עוד בהתלהבות ממנו

עכשיו בגלל שק"מ ממש גבוהה הבנתי שאני צריך לטפל ברכב בקפדנת

אני רוצה לדעת כל מה שאפשר בכדי שישרוד לי כמה שיותר לפחות עד השיחרור שלי

אך אין לי שמץ של מושג ברכבים, אני מעוניין לדעת איך ואיזה טיפולים לעשות, איזה שמן מנוע/הגה ומי קירור וכו' לקנות ואיך למלות

חשבתי ללכת למוסך המורשה בו הבעלים הקודמים טיפל ברכב עד עכשיו אבל אני מפחד שיעקצו אותי במחירים ויתקנו לי דברים שאין לי מושג מהם

אשמח לסיוע בנושא ואפילו למדריכים מהלינקייה שמסבירים מהבסיס כי הכל באתר הזה מסובך לי

מצטער אם עברתי פה על איזה חוק כלשהו, פשוט חדש פה

עריכה אחרונה על ידי Civic3838
פורסם

לפני שאתה רץ למוסך כלשהו והם קולטים שאפילו שמן ומיים אתה לא יודע לבדוק בוא תגיד מהיכן אתה ואני מניח שמישהו מחברי הפורום שגר באיזורך כבר יידאג לחבור אליך ולהראות לך את הבסיס שאתה כן אמור לדעת! כמו כן לפני כל טיפול או תיקון כלשהו תתייעץ איתנו פה שנחווה דעה מקצועית על מנת שלא תיעקץ או תשלם יותר מידי.

פורסם

הדיווח מגיע ל-180000

עבור 195000 = 105000

עבור 210000 = 120000

וכך בהמשך.

אין במידה הזאת (מסופקת ע"י יבואן הונדה) היתייחסות להחלפת שמן ממסרת ונוזל קירור.

מצרף המלצות לאירופה (אין התייחסות לגיר רובותי)

Civic_06-1.pngCivic_06-2.pngCivic_06-3.png

פורסם

צור קשר עם כנופיית הטיפולים השוטפים עם כבר ידאגו לך.

חלפים עליך עבודה בהתנדבות.

בפייסבוק תשאל כונפצון

תתחדש

Sent from my iPhone using Tapatalk

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...