Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלת לא ננעלת AUDI A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושנה טובה,

יש לי AUDI A3 2010 ואחת הדלתות הפסיקה להינעל אחרי שאני לוחץ על הנעילה בשלט וגם שאני מסובב ידנית עם המפתח היא לא ננעלת.

כרגע אני נועל את הדלת על ידי הסיבוב של החלק העגול בתמונה לצד ימין ואז היא כן ננעלת וגם נפתחת עם השלט אבל אחרי זה בשביל לנעול שוב צריך לסובב את זה ימינה וככה כל פעם...

0__05ba49f361d089.jpg

מה לדעתכם הבעיה וכמה נזק כספי יעלה לי לתקן את זה להערכתם?

תודה

פורסם

הנזק הוא סביב 2500 שקל, צריך להחליף את המנעול של הדלת.

אם אתה שם מקורי, צ'מפיון יתנו לך יותר אחריות מכל האחרים - שנתיים.

פורסם

ברוך הבא לעולם המופלא של Audi, בו לכל חלק יש מבחר מרשים של תתי דגמים בהתאם לכל מיני פרמטרים.

אני רואה שכבר הבנת לבד שהמנגנון עבור כל דלת ייחודי.

המק"ט של החלק הוא אכן: 4F0 839 016, אבל קיים גם חלק דומה עם מק"ט 4F0 839 016 B (הנה התרשים המתאים).

הראשון מיועד לרכב עם Radio remote controlled central locking, והשני מיועד לרכב עם Radio remote controlled central locking operated from inside without safe lock.

לדעתי החלק השני (זה שהמק"ט שלו מסתיים באות B) מיועד לרכבים ללא נעילת ילדים. בתרשים הבא אפשר לראות איפה נמצא המנעול של נעילת הילדים:

child_safetly_lock.PNG

שים לב שלמרות המיקום הדומה, מדובר במנעול אחר מזה שהקפת בעיגול כחול.

אם יש לך מנעול ילדים בדלת, החלק שרשמת כנראה מתאים (אני מהמר שזה המצב ברכב שלך).

אם אין לך מנעול ילדים בדלת, תוסיף את האות B בסוף המק"ט.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
ברוך הבא לעולם המופלא של Audi, בו לכל חלק יש מבחר מרשים של תתי דגמים בהתאם לכל מיני פרמטרים.

אני רואה שכבר הבנת לבד שהמנגנון עבור כל דלת ייחודי.

המק"ט של החלק הוא אכן: 4F0 839 016, אבל קיים גם חלק דומה עם מק"ט 4F0 839 016 B (הנה התרשים המתאים).

הראשון מיועד לרכב עם Radio remote controlled central locking, והשני מיועד לרכב עם Radio remote controlled central locking operated from inside without safe lock.

לדעתי החלק השני (זה שהמק"ט שלו מסתיים באות B) מיועד לרכבים ללא נעילת ילדים. בתרשים הבא אפשר לראות איפה נמצא המנעול של נעילת הילדים:

[ATTACH=CONFIG]509759[/ATTACH]

שים לב שלמרות המיקום הדומה, מדובר במנעול אחר מזה שהקפת בעיגול כחול.

אם יש לך מנעול ילדים בדלת, החלק שרשמת כנראה מתאים (אני מהמר שזה המצב ברכב שלך).

אם אין לך מנעול ילדים בדלת, תוסיף את האות B בסוף המק"ט.

וואו תודה רבה רבה!!!!

אכן יש לי נעילת ילדים ובטעות סובבתי אותו כמה פעמים במקום העיגול שהקפתי חחחח

אזמין את החלק הזה ונראה איך נתקדם הלאה.

אם אבוא עם החלק שהזמנתי למוסכים הם יסכימו להתקין לי את זה? זה זמן עבודה ארוך להחליף את זה?

תודה

פורסם
הנזק הוא סביב 2500 שקל, צריך להחליף את המנעול של הדלת.

אם אתה שם מקורי, צ'מפיון יתנו לך יותר אחריות מכל האחרים - שנתיים.

תודה.

האמת שהרכב אצלי כמה חודשים בלבד והסתכלתי עכשיו על הספר טיפולים ויש טיפול בצמפיון לפני קצת יותר משנה שהסעיף שרשום הוא "דלת ימין אחורית נפתחת רק מבפנים" ורשום שזה טופל.

זאת אותה הדלת שעושה לי בעיה עכשיו שהיא לא ננעלת.

יכול להיות שהחליפו מנגנון ואני עדיין יכול לממש אחריות או שזה לא קשור אחד לשני?

תודה

פורסם (נערך)

לפי מה שאני יודע הם חייבים להתקין חלקים שאתה מביא על פי חוק (קישור), אבל במקרה כזה אין אחריות לחלק. מן הסתם גם יעשו לך פרצוף.

נראה לי כמו שעה עבודה בערך.

האמת שהרכב אצלי כמה חודשים בלבד והסתכלתי עכשיו על הספר טיפולים ויש טיפול בצמפיון לפני קצת יותר משנה שהסעיף שרשום הוא "דלת ימין אחורית נפתחת רק מבפנים" ורשום שזה טופל.

זאת אותה הדלת שעושה לי בעיה עכשיו שהיא לא ננעלת.

יכול להיות שהחליפו מנגנון ואני עדיין יכול לממש אחריות או שזה לא קשור אחד לשני?

תודה

למיטב ידיעתי צ'מפיון נותנים שנתיים אחריות לתיקונים שלהם, אז בהחלט שווה לנסות.

עריכה אחרונה על ידי shugiflex

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לפי מה שאני יודע הם חייבים להתקין חלקים שאתה מביא על פי חוק (קישור), אבל במקרה כזה אין אחריות לחלק. מן הסתם גם יעשו לך פרצוף.

נראה לי כמו שעה עבודה בערך.

למיטב ידיעתי צ'מפיון נותנים שנתיים אחריות לתיקונים שלהם, אז בהחלט שווה לנסות.

תותח!

אצור איתם קשר אחרי החג.

תודה רבה

• תוכן חדש...