Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי באזור 25K

Sergey737
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מעוניין לקנות רכב משפחתי באזור 25K. מחפש רכב אמין (כמה שפחות תקלות ) וזול לתיקון/תחזוקה.

1.מה דעתכם על יונדאי i30 CW שנת 2010?

2. כמה זה קילומטראז' סביר לרכב כזה?

3.מתלבט בין סובארו B3 שנת 2010 לבין יונדאי i30 CW שנת 2010 , מה דעתכם , האם יש הבדל משמעותי מבחינת אמינות ועלויות תחזוקה?

4. האם מיצובישי לאנסר יותר טובה במשהו מהרכבים שציינתי למעלה?

ממש אודה לכם על העזרה ! לצערי, לא מבין שום דבר ברכבים לכן צריך את עזרתכם נואשות :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעוניין לקנות רכב משפחתי באזור 25K. מחפש רכב אמין (כמה שפחות תקלות ) וזול לתיקון/תחזוקה.

1.מה דעתכם על יונדאי i30 CW שנת 2010?

2. כמה זה קילומטראז' סביר לרכב כזה?

3.מתלבט בין סובארו B3 שנת 2010 לבין יונדאי i30 CW שנת 2010 , מה דעתכם , האם יש הבדל משמעותי מבחינת אמינות ועלויות תחזוקה?

4. האם מיצובישי לאנסר יותר טובה במשהו מהרכבים שציינתי למעלה?

ממש אודה לכם על העזרה ! לצערי, לא מבין שום דבר ברכבים לכן צריך את עזרתכם נואשות :-)

אני מבין מעט מאד ברכב, אבל בעל יונדאי I30CW משנת 2009 כבר 4 שנים, אז אני יכול לתרום מהנסיון שלי.

הרכב שלי אמין יחסית. אחרי 4 שנים, התקלה היחידה שנתקלתי בה היה מתג חלון שהתקלקל בגלל שאחת הילדות התעללה בו. קניתי אותו עם 105,000 ק"מ ועכשיו אני על 190,000, ולא חושב שאחליף אותו בשנה-שנתיים הקרובות.

מבחינת ביצועים - אין לי מושג. אנחנו נוהגים מאד רגוע. לא עובר את ה100 חוץ מעל כביש 6, לא סובל מיותר מדי רעש מבחוץ. עושה את העבודה.

כרכב משפחתי - הוא מצויין מבחינת מקום - תא המטען גדול. יכול להכיל שתי מזוודות גדולות. לפני חודש טסתי לחו"ל ולנתב"ג נסעתי עם 3 מזוודות גדולות שכאלה + עגלת תינוק BRITAX גדולה. קצת הסתיר את החלון האחורה אבל זהו זה. לדעתי, עבור משפחה עם ילדים קטנים, סטיישן זה חובה - למזוודות, לאופניים קטנים, לעגלות. או ג'יפ.

מבחינת מקום בספסל האחורי - אני נוסע עם שני בוסטר גב צרים (של JOIE) + כיסא תינוק BRITAX הפוך. נכנס על המילימטר (אבל לא ייכנס עם בוסטרים רחבים יותר).

מהאבזור פנים אני דיי מסופק. יש חלון שמש שבעיני הוא מיותר לגמריי אבל אני יודע שחלק אוהבים. כניסת AUX, שליטה על הרדיו מההגה. הכל סטנדרטי ל2009. אני נהנה מדברים הקטנים כמו מקום לכוסות קפה בין המושבים הקדמיים, אפשרות לביטול כרית אויר נוסע (לטובת סל-קל במושב), מקום למשקפי שמש ומספיק מקום לרגליים (אני 1.85 ויושב עם הכסא עד הסוף אחורה. משאיר מספיק מקום לילדים מאחורה.) המושב נוסע קצת יותר לפני בגלל הכסא תינוק מאחוריו, אבל עדיין מספיק נוח.

מזגן טוב. לצערי אין פתחי אוורור אל המושב האחורי (שכרתי בחו"ל סקודה אוקטבייה סטיישן שהיה לה - וזה נהדר)

צריכת דלק סבירה. סביב ה 11 לליטר. אני לא חושב שיש הבדלים משמעותיים יחסית לסובארו או ללנסר. לא מכיר מספיק כבר להעיד, אבל מהקריאה שעשיתי בזמנו, הבנתי ששניהם שותים פחות או יותר כמו היונדאי.

אני חושב ש B3 האצ'בק לא תתאים למשפחה בגלל תא מטען קטנטן. לא יודע איך גרסת הסדאן אבל אני מניח שאין לה את הנפח שיש בI30CW. זה בטח יישמע מוזר לרווקים או אנשים עם פחות מ3 ילדים, אבל לדעתי זה אחד הפיצ'רים החשובים ביותר ברכב משפחתי, אחרי בטיחות ואמינות.

הלנסר הסדאן, להבנתי (התעניינתי בזמנו בו וגם בB3 כרכב שני עבורי), עדיפה על הB3. אני חושב שהאצ'בק יותר נוח למשפחה.

מהנסיון שלי אני ממליץ על הI30CW. הבנתי שה KIA CEED היא אחותה התאומה, אז אתה יכול להוסיף גם אותה לבדיקה.

עריכה אחרונה על ידי Nimrod_S
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

לא רשמת שום דבר על כמות הנוסעים וגילאים של הילדים.

למשפחה עם עגלות תינוק ללא ספק I30cw יהיה הכי נוח ופרקטי.

אבל גם מיצובישי לנסר סדן בהחלט מתאים לדרישות - רכב אמין, מרווח ובטיחותי. גם הבגאז' די גדול ( אבל פחות נוח להכנסת חפצים גדולים.

לנסר 1.8 עדיף מבחינת הכוח, אבל גם 1.5 יעשה את העבודה.

גם b3 סדן תיהיה אופציה מתאימה

בקיצור, הכיוון הוא נכון. אפשר גם להוסיף לרשימת החיפושים את קיה פורטה וסיד סטיישן.

מה שחשוב זה למצוא רכב במצב שמור, מטופל, ללא תאונות. הקילומטראז' הממוצע כדאי שיהיה כ 15 אלף בשנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נימרוד, ממש תודה רבה על ההשקעה ועל התשובה המפורטת ועל הפירוט!!! זה עזר לי ממש להבין יותר טוב את המצב , והניסיון שלך גם עוזר לי מאוד כי חשוב לי גם הצד של התחזוקה וגם הפירוט שלך לגבי רוחב מושב האחורי גם חשוב לי מאוד!

עזרת לי מאוד,

תודה,

סרגיי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

לא רשמת שום דבר על כמות הנוסעים וגילאים של הילדים.

למשפחה עם עגלות תינוק ללא ספק I30cw יהיה הכי נוח ופרקטי.

אבל גם מיצובישי לנסר סדן בהחלט מתאים לדרישות - רכב אמין, מרווח ובטיחותי. גם הבגאז' די גדול ( אבל פחות נוח להכנסת חפצים גדולים.

לנסר 1.8 עדיף מבחינת הכוח, אבל גם 1.5 יעשה את העבודה.

גם b3 סדן תיהיה אופציה מתאימה

בקיצור, הכיוון הוא נכון. אפשר גם להוסיף לרשימת החיפושים את קיה פורטה וסיד סטיישן.

מה שחשוב זה למצוא רכב במצב שמור, מטופל, ללא תאונות. הקילומטראז' הממוצע כדאי שיהיה כ 15 אלף בשנה.

תודה רבה על התגובה העניינית וגם ההסבר ועל האופציות הנוספות שרשמת לי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...