Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מסוחר, שאלה לגבי הצגת רשיון רכב

Yossi dashti
שימו לב! השרשור הזה בן 2218 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

בשבוע שעבר ראיתי רכב ששייך לסוחר. כאשר ביקשנו ממנו להציג רשיון רכב הוא הציג מסמך שמראה שיש לו תו סחר ואת השם של הסוחר, אבל לא היה רשום בעלים קודמים.

ברשיון היה רשום רק "היו בעלים קודמים". שאלנו אותו מי היו הבעלים הקודמים כי אני לא מעוניין לרכוש רכב מהשכרה או מליסינג והוא אמר שצריך ללכת למשרד הרישוי בשביל לבדוק מי היו הבעלים הקודמים.

אשמח לקבל הסבר לגבי העניין הזה כי אני יודע שהסוחר לא נרשם כיד נוספת על הרכב אבל למה הוא מסרב להראות לי מי היו הבעלים הקודמים ברשיון הרכב? ולמה זה לא מופיע במסמך שהוא נתן לי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסוחר שלך יודע הכל על האוטו, כולל מי הבעלים הקודמים.

הוא פשוט מעוניין להסתיר ממך את המידע.

נתק איתו מגע.

אם לא היה מה להסתיר - היה מראה לך הכל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברישיון מצד שמאל,מה כתוב בסעיף המקוריות ?

אם יש רישום השכרה-החכר- הרכב היה בליסינג כזה או אחר.

אם יש רישום השכרה- היה בבעלות קודמת השכרה.

אם אין רישום לא זה ולא זה- ללכת למשרד הרישוי,שיוציאו תדפיס מקורי של רישיון רכב /הסטוריית בעלויות.

בכל מקרה, למה לקנות מסוחר ? אין מספיק רכבים פרטיים והרכב שאתם מעוניינים בו נדיר עד כדי כך ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2218 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...