Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמין וסחיר עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש רכב אמין וזול עד 15K בערך

ביטוח חובה כמה שיותר זול (כלומר צריך לפחות ESP)

הרכב ישמש נטו להגעה מ A ל B

ישמש לכמה חודשים עד חצי שנה (ואז ימכר), ולכן סעיף הסחירות

מעדיף ידני אבל לא נעול

מנסיוני במחירים האלו עדיף ידני כי המחירים זולים בהרבה כי אין להם הרבה שוק בארץ [אבל אז הרכב הופך להיות לא כל כך סחיר = באסה]

פורסם

9סחיר ואמין באופן יחסי יונדאי גטס ( כך בחשבון שהיונדאי מאוד אמינות אבל מחלת ילדות זה נורת ESP שנדלקת סתם...

פורסם
9סחיר ואמין באופן יחסי יונדאי גטס ( כך בחשבון שהיונדאי מאוד אמינות אבל מחלת ילדות זה נורת ESP שנדלקת סתם...

מסכים וגם לא מכיר אופציות טובות יותר בתקציב הזה.

פורסם

מה הקשר בין ביטוח חובה לבין דרישת ESP ?

רכב מצויין ללא המערכת הזו בהכרח/שאולי בכל זאת בחלק מהדגמים אך לא שידוע לי הוא דייהטסו סיריון .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא יודע מאיפה הופיעה ההנחתה הזו,אצל אח שלי הביטוח לא יקר בכלל- היה בן 22.5 כאשר קנה את הרכב שבבעלותו כבר מעל שנתיים.

זה תלוי יותר בותק נהיגה על הכביש (נהג חדש/צעיר או ותק מתחת ל 3 שנים ללא תביעות ביטוח) זה הרבה יותר משמעותי מדרישת בטיחות כזו או אחרת.

מחירי ביטוח אפשר תמיד לקחת הצעות מסוכנים נוספים-עם כל הכבוד לסוכן שלך הם קיימים כמו פטריות אחרי הגשם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...