Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

מידע מקדים:

- לא מדובר ברכישה אלא בשכירות

- הכותב פרוד +1 בן 4.5, משמורת משותפת 50\50

- הפרודה עוברת לצור הדסה כבר אוטוטו (הכל בתיאום מוחלט וביחסים מצויינים)

- צהרון טופל, נשאר לרשום לגן, יבוצע עד שבוע הבא

* מה שנשאר מבחינתי - לשכור דירה ולעבור אליה עד ה1.9

אני מתעתד לעבור לצור הדסה בעוד כחודש וחצי, כרגע מתגורר בקרית יובל, עובד בגבעת שאול.

לרוב השאלות שהיו לי קיבלתי תשובות; דברים כמו משך זמני נסיעה, פקקים, טופוגרפיה כללית של היישוב וכו'.

אם יש לכם איזו עיצה, דברים שאני חייב לדעת, הארה כזו או אחרת, אשמח מאוד לשמוע.

עיקר ה"לחץ" שלי הוא יותר בנושא תחילת יום הלימודים (07:30) והאיסוף של הילד בזמן בסוף היום (17:00), כראש צוות תמיכת IT השעות שלי לא הכי גמישות (08:00-17:00) וכל ניסיון להתגמשות מושך פרצופים מהבוסים. עד היום היה סיכום שאצא פעם בשבוע\פעמיים בשבוע שעה מוקדם יותר. כרגע אהיה בבעיה ביום נוסף.

כמו כן כמובן אם אתם מכירים דירה להשכרה (3 חדרים) יותר מאשמח :)

*את גיל שחיקת הצמיגים בנס הרים עברתי, הכביש ישמש לנסיעות אל ומהעבודה, (בתקווה) ברוגע :mm_smile:

פורסם

הנסיעה בשעות האלה תהיה ארוכה

גם בהנחה והפקדת את הילד בגן בדיוק ב07:30, אתה תאחר לעבודה. גם דרך ביתר וגם דרך עין כרם.

נתיב אחד לכל כיוון, עליות קשות למשאיות, מחסום בכביש המנהרות וסתם תוואי קשה בדרך האחרת.

אני מקווה שתסתדר עם זה.

לגבי הישוב עצמו לא יודע לתת לך טיפים, אם כי מביקורים בודדים עושה רושם של מקום איכותי, נוף מדהים ללא ספק.

בהצלחה!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...