Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

יש לי טויוטה קורולה 2012 דגם GLI,

לרכב יש סגירת/פתיחת מראות בלחיצת כפתור,

אני רוצה שסגירת/פתיחת המראות יתבצעו דרך לחיצה על שלט הרכב בצורה אוטומטית (בסגירה יתקפלו ובפתיחה יפתחו).

עשיתי חיפוש ומצאתי בעלי אקפרסס מתאם לקיפול המראות:

https://www.aliexpress.com/item/Free-fast-shipping-car-auto-mirror-folding-mirror-kit-for-Toyota-Corolla-08-13-opening-closing/32811658413.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.261.777d3c00CUQnQq

למתאם יש 3 חוטים (לפי הוראות המוכר/יצרן):

אפור - מתחבר לאות פתיחת הדלתות

ירוק - מתחבר לאות נעילת הדלתות

ורוד - מתחבר ל- 12V+

חיפשתי באינטרנט מדריכים איך להתקין ומצאתי רק 2 רלוונטים:

1)

2)

הבעיה, שבשניהם או שצבעי הכבלים שונים או שקשה לראות אותם.

שורה תחתונה,

איך אני יכול לזהות את את החיווט של אות "סגירה/פתיחה" של הדלתות כאשר אני לוחץ על השלט לסגירה/פתיחה?

יש דרך לזהות בעזרת רב מודד?

מצרף תמונה של דיאגרמת המוצר ותמונה של 2 חיבורים שנמצאים מתחת להגה ליד דוושת הבלם שיכולים להתאים (כנראה הראשון אמור להתאים, חושד בירוק ובכחול שבקצוות)

תודה רבה לעוזרים!

IMG_20180530_194307224 - Copy.jpg

HTB1du9BmfuSBuNkHFqDq6xfhVXa7.jpg

עריכה אחרונה על ידי naharyd
  • תוכן חדש...