Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביולי הקרוב אני עומד לצאת עם המשפחה שלי (הורים ואחים) לטיול בארה"ב, באזור החוף המזרחי. מכיוון שהטיול מתוכנן לכלול לא מעט נהיגה, אבא שלי שוקל לחלק את הנהיגה בין כל בני המשפחה שנוהגים - כלומר בינו, בין אימא שלי וביני. מכיוון שאני בן 20 והוצאתי את הרישיון רק בנובמבר האחרון, יש לי ספק אם מותר לי לנהוג ברכב שכור בארצות הברית. ניסיתי לחפש על זה מידע, אבל מצאתי רק מידע על כך שלא ניתן לשכור רכב מתחת לגיל 25, ומכיוון ששני ההורים שלי מעל גיל 25 והם אלה ששוכרים את הרכב, אז מבחינת ההשכרה אין בעיה עקרונית. השאלה שלי היא כזו: האם מותר לי לנהוג ברכב השכור, על אף שאני נחשב עדיין נהג חדש צעיר? לא הצלחתי למצוא על זה שום מידע באינטרנט והכל מתייחס למגבלת גיל על השכרת רכב ולא על הנהיגה בו.

פורסם

"ארצות הברית" זה דבר גדול. אולי ציין באיזה חברת השכרה ובאיזה מדינה אתם שוכרים, ויהיה אפשר לבדוק.

יכול לומר לך שהבן הבכור שלי יצא ב-2012 עם חבר ללימודים (היו בני 21-22) למספר שבועות בארה"ב. הזמינו ללא קושי ניסאן טידה (ב-SFO) וכיון שלא היתה קיבלו שברולט קאמארו. כמובן שבגלל גילם שילמו פי 3 מנהג יותר מבוגר, אבל זה היה ללא קשר לדגם.

ד"א - בדרך כלל באתרי החברות מצויין גיל הנהג המינימלי, אבל יש ביטוח יקר עד סביבות גיל 25 (כמובן משתנה בין חברות ומדינות שונות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מבין את ההתלהבות אבל הייתי נמנע מלתת לנהג חדש לנהוג בטיול בארה"ב.

שני נהגים מבוגרים זה די והותר לטיול.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שכחתי לציין בהודעה #2 - הם היו צעירים, אבל עם 4-5 שנות רשיון. וכאמור, השכירות היתה יקרה.

הערה נוספת - אם להוריך אין ניסיון בניגה בארה"ב (למעשה במדינות ובערי היעד) - חשוב מאד לקרוא על הנהיגה, החוקים שונים מאלה שבארץ ובאירופה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לנהוג אפשר,אבל הפרמייה לנהג צעיר בארה"ב מאוד גבוהה.

כנס לכמה אתרי השכרה של החברות הבינלאומית ותבדוק.

פורסם
אני מבין את ההתלהבות אבל הייתי נמנע מלתת לנהג חדש לנהוג בטיול בארה"ב.

שני נהגים מבוגרים זה די והותר לטיול.

למה אתה מניח אוטומטית שקפצתי על ההצעה הזו בהתלהבות? זה בגלל שאני צעיר? לשם ההבהרה אני מתנגד לסידור שאבא שלי מציע וחושב כמוך, ששני נהגים מבוגרים זה מספיק.

ובאשר לתשובות האחרות, איששתם את ההשערות שלי לגבי "קנס נהג חדש" וחיזקתם את העמדה שלי שלא כדאי לי להשתתף בנהיגה במהלך הטיול. תודה רבה לכולם

פורסם

אני מניח שנהג צעיר יקפוץ על ההזדמנות לנהוג על רכב שווה בכבישי ארה"ב כי גם אני הייתי מתלהב.

רק אמרתי שזה פחות מומלץ לחסרי ניסיון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא בטוח שזה לא מומלץ - נהיגה בחו"ל מצריכה מיומנות וצבירת ניסיון, בלי קשר להיגה בארץ. השאלה היא האם להורים יש הניסיון הדרוש כדי ללמד את הבן, או שגם הם לומדים תוך כדי תנועה (תרתי משמע).

פורסם
אני לא בטוח שזה לא מומלץ - נהיגה בחו"ל מצריכה מיומנות וצבירת ניסיון, בלי קשר להיגה בארץ. השאלה היא האם להורים יש הניסיון הדרוש כדי ללמד את הבן, או שגם הם לומדים תוך כדי תנועה (תרתי משמע).

שני ההורים שלי מנוסים בנהיגה בארה"ב, ואימא שלי אפילו למדה שם נהיגה וגרה שם כמה שנים, אבל כמו שאמרתי מעלה - אני לא ממש חושב שכדאי לי להיכנס עם ניסיון לא רב במיוחד (יש לי רישיון סה"כ שבעה חודשים) למערכת חוקי תנועה שונה כל כך מזו שאני רגיל אליה. בכל מקרה תודה על התשובות והתובנות

פורסם

מהרגע שקבלת את הפלסטיק אתה יכול לנהוג בארה״ב,

אבל הסיכוי שחברה להשכרת רכב תסכים לבטח אותך בתור נהג חדש וצעיר היא אפסית, גם במחיר פרמיה מופקעת.

• תוכן חדש...