Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סובארו B3 מנוע 1.5 שנת 2009 עשתה 99.5 אלף ק"מ.

על מכסה הרדיאטור כתוב להחליף רק לאחר 220,000 ק"מ אבל במיכל עודפים אין כמעט נוזל, יש ממש מעט. ברדיאטור עצמו יש נוזל כמובן

מה לעשות? אני לא יודע איזה נוזל יש שם כרגע ולא רוצה לערבב את הנוזל שיש כרגע עם נוזל אחר

פורסם

יש הבדל בין להחליף לבין להוסיף שלא יחסר, שזה בפירוש מה שאתה צריך לעשות אחרת אתה מסכן את המנוע. לרוב הוספה של מים מסוננים/מזוקקים זה כל מה שאתה צריך לעשות (בהנחה ואין נזילה), אך שווה להתייעץ עם המוסך קודם לכן.

פורסם

רשמו תשובה קודמת נכונה.

אפשר גם לעבור למוסך מורשה יבואן, ולבקש למלא קצת נוזל קרור.

כדאי גם לבדוק טוב עם פנס, סימנים לנזילת מים ממערכת הקרור.

אפשר וזה מחסור של בלאי טבעי - ואפשר ומתחילה נזילה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ואוסיף בזהירות,שלעיתים יש חוסר ולא מגלים נזילה ואז,כדאי להחליף מכסה רדיאטור שהקפיץ שלו כנראה התעייף בשעה טובה ומוצלחת לאחר 9 שנים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סובארו משתמשים בנוזל קירור בצבע כחול קהה - זה נוזל מקורי שלהם שנקרא subaru super long life coolant

אפשר להשיג אצל אבי פרטס רחובות.

את הנוזל הזה מחליפים לאחר שהרכב עבר את ה220KKM או ה11 שנים הראשונות שלו לאחר מכן ההחלפה מתבצעת בערך במחצית הזמן כל 100KKM או 6שנים לערך לאחר פלאש למנוע והוספת קונדישינר לרדיאטור.

יש סיבה שחסר לך נוזל קירור וזה או אידוי טבעי או שהייתי מציע גם לבדוק את מפלס השמן - מכסי השסתומים - היתה לי תופעה דומה לשלך - תבדוק בכל מקרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סבבה אני אבדוק ובמידה והכל תקין אני אלך למורשה שימלאו לי את החסר. אין לי מה לעשות עם גלון שלם כשאני צריך במקסימום 2 ליטר...

• תוכן חדש...