Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
קצת חורה לי פסק הדין הסופי.

הבנאדם מלבד ההתעסקות שלו במשפט ובזבוז הזמן בבירור מול מוסך ושליחה לחו"ל, בזבז 3 ימי עבודה, בזבז כסף בגלל שהרכב היה במוסך , בזבז עוד כסף בלשלוח את הקיט לחו"ל, ומה בסוף? הוא אפילו לא מקבל את העלויות בפועל שהיו לו, שלא לדבר על עוגמת נפש.

זוהי בדיוק ההתנהלות של בתי המשפט בישראל שגורמת לגורמים מסויימים לרמות את הלקוחות שלהם, הידיעה שבמקסימום הם ישלמו את מה שהם היו חייבים בממילא , ואולי כמה אגורות נוספות להוצאות בית המשפט.

עצוב לטעמי.

לא אתה ולא אני יודעים לפי מה קבעו את הסכום על בזבוז הזמן וההוצאות הנלוות. אל תשכח שהתובעים דרשו גם את עלות העבודה עם החלק הפגום וגם את עלות החלק החדש במוסך שתיקן את הנזק (ולא יודע מי ערך את הטקסט אבל בהתחלה כתוב ששם המוסך שמור במערכת ובהמשך מצויין שזה מוסך עתיד) כך שלמעשה קיבלו את סט הטיימינג חינם.

בכלל במקרים מהסוג הזה לרוב שני הצדדים יוצאים ניזוקים. אני מאמין שאם החברה שמכרה את החלק היתה עדיין קיימת הסכומים היו גבוהים בהרבה אבל כאן יש שני קורבנות של יבואן שלא קיים.

עריכה: כנראה שבכלל מדובר בחלק OEM ולא מקורי כי מקורי מגיע מרנו או מנציגיו במדינות השונות.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא נראה שמדובר בחלק OEM כי מצוין שהחלק נשא גם את הלוגו של "רנו".

לגבי פסק הדין, בהתחלה גם לי מאוד חרה שלא נפסקו פיצויי עוגמת נפש, אך ההודעה של נהג הלילה היא נכונה - התובעים בעצם קיבלו את החלפת הטיימינג ללא עלות (המוסך המקורי החזיר גם את עלות ההחלפה הראשונה וגם השניה), כך שאפשר לומר שזה הפיצוי שלהם.

מה שכן, אני מניח ששיפוץ ראש מנוע גורר איזו ירידת ערך מסחרית (לא רשמית) ועל זה הם לא מפוצים וחבל.

פורסם

האממ תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני לא רואה שהמוסך ספג את העלות ההחלפה הראשונה והשניה, אני רואה רק החלפה שניה.

זאת אומרת שהכסף על ההחלפה הראשונה נשאר אצל המוסך. והוא חוייב רק בהחלפה של הקיט השני(מה שמקזז פחות או יותר אחד את השני), לכן שוב, אין פה שום פיצוי מעבר לעלויות בפועל( וגם לא כולן במלואן)

פורסם

לא איכנס לפרטים שאני לא מבין בהם רק אומר כאן משהו שכתבתי פה בפורום הרבה לאחר גם ביקורות מחו"ל.

GATES לא שווים כלום, יש להם הרבה זיופים, חלק מהסחורה מיוצרת בסין, ויש הרבה מאוד תלונות בחו"ל על האיכות של הקיטים שלהם כולל מקרה שעל האריזה היה רשום שהכל מיוצר ביפן והכל היה תוצרת סין בפנים והאיש בשירות לקוחות לא ידע לענות לבחור , פרסמתי את הסרטון הזה . אם זה בגלל הייצור לסין, אם זה בגלל זיופים... שורה תחתונה, מסריח מאוד.

פורסם
1. אוקיי חלפים ברעננה היתה חברה שסיפקה חלפים לכל המוסכים באיזור, ולאחרונה החליפה חברה ועכשיו קוראים לעסק "גו קיי פרטס" דבר שמעלה תהיות לגבי הסיבות לשינוי...מכיוון שהחברה חדלה להתקיים - אין את מי לתבוע. גם לא ברור לי אם ידוע למוסך מי ייבא את החלפים המזוייפים.

מהידוע לי, החנות הרעננית נרכשה לפני מספר שנים על ידי בעלים חדש, שמשתייך למשפחה שפעילה בתחום החלפים, לפני מספר שנים וזו הסיבה לשינוי. בכל מקרה שינוי בישות המשפטית לא באמת היה מסייע במקרה כזה, בו מדובר על לקוחות קבועים (מוסכים) שרוכשים מגורם קבוע בהתבסס על מערכת אמון שנבנית על פני שנים.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם (נערך)

GATES היא אחת החברות הגדולות בעולם לרצועות טיימינג ויצרן OEM להרבה חברות.

להגיד שהם לא שווים כלום זאת הצהרה בעייתית.

אפשר לנסות לבדוק מקוריות:

https://www.gatestechzone.com/en/product-info/counterfeit-protection/verification/verification-general

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

נקאמיצ'י, בסדר אז הגזמתי, אבל תבדוק ביקורות בחו"ל, ביוטיוב. יותר מדי דברים מוזרים קרו מאז שהחלקים שלהם מיוצרים גם בסין.

לא סומך עליהם, אבל זאת דעתי (ושל רבים אחרים).

פורסם

נכנסתי לפורומים בחו"ל.

הבנתי שהרבה חלקים מגיעים מסין למרות שמובטח אחרת.

אורך חיים של מוצרים אלה לא שרדו הרבה ולא הרגישו איכותיים ביחס לאחרים.

אני רק מביא את מה שקראתי מחוץ לפורום הזה.

חפש עוד סרטונים, מבטיח שתמצא.

מצאתי כמה, אבל כרגע אין לי כ"כ זמן לחפש.

פורסם
האממ תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני לא רואה שהמוסך ספג את העלות ההחלפה הראשונה והשניה, אני רואה רק החלפה שניה.

זאת אומרת שהכסף על ההחלפה הראשונה נשאר אצל המוסך. והוא חוייב רק בהחלפה של הקיט השני(מה שמקזז פחות או יותר אחד את השני), לכן שוב, אין פה שום פיצוי מעבר לעלויות בפועל( וגם לא כולן במלואן)

כתוב שהחזיר את עלות הטיימינג ושילם על תיקון הנזק (שכולל גם טיימינג חדש).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כנראה שמאז שעברו לייצר בסין, היה יותר קל להעתיק את האריזות והמוצר. רק ששכחו להעתיק את האיכות שלו

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

במקרה רגיל המוסך נותן הודעה לצד ג' שזה כמו תביעה כנגדו, וכך מה שנפסק כנגדו והוא הוכיח כי הוא באשמת הסוחר נופל על הסוחר, וכל המוסך משלם לתובע והמוסך מקבל מהסוחר.

במקרה הזה הסוחר החליף את החברה בה הוא עסק בעבר והיא נשארה ריקה מתוכן לכן לא נשלחה הודעת צד ג'

כמו כן ייתכן והוא לא רוצה לקלקל את היחסים המסחריים עם בעל החברה שמכר לו ועכשיו הוא עובד עימו בחברה חדשה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...