Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכבר אמרו פה, ככל שהרכב יותר חדש ככה הוא מאבד את הערך שלו יותר מהר. תחשבי שרכב שאת קונה מהחברה יאבד מחצית מהערך שלו תוך כ4 שנים ולאחר מכן הירידת ערך היא פחות מורגשת.

לדוגמה אם המחיר של הספייסטאר הוא 35 אלף והמחיר של הסיד הוא 25 אלף ושני הרכבים בהערכה גסה מאבדים כ10% מהערך בשנה, אז בעוד שנה המחיר של המיצובישי יהיה 31.5k והמחיר של הסיד יהיה 22.5, אם תחכי שנתיים המיצובישי תהיה 28.35 והסיד 20 . וככל שתחכי יותר זמן הפער יהיה יותר קטן. מכיוון שהנסועה השנתית שלך נמוכה ואת מרוצה מהרכב מאוד לא הייתי ממליץ לך להחליף כרגע במיוחד כשאין לך כסף מיותר.

בכל אופן לדעתי האישית מעבר מהסיד לספייסטאר זה שנמוך ולא שדרוג אבל זו רק דעתי.

האירוניה זה שגם אני מחזיק בקיה סיד 2008 וצריך כ10k לרכישת הרכב שאני רוצה אך גם לי אין אותם כרגע ואני בהתלבטויות עם עצמי והג׳וק לא יוצא לי מהראש אבל עדיין אני מבין שזו תהיה טעות להחליף רכב שאני אוהב ומרוצה ממנו ולכן החלטתי לחכות עם זה כמה שנים :)

פורסם

אכן באמת שנמוך מקיה סיד לספייסטאר, די רועשת ופחות נוחה ויציבה, פחות מרווחת, בגאז קטן יותר..

אני גם הייתי בסוג של צומת כמוך, יש לי קורולה 2008, החלטתי להישאר איתה ולהשקיע מאשר להוסיף הרבה כסף לרכב שהוא לא שדרוג מהותי מבחינתי.

פורסם
אכן באמת שנמוך מקיה סיד לספייסטאר, די רועשת ופחות נוחה ויציבה, פחות מרווחת, בגאז קטן יותר..

אני גם הייתי בסוג של צומת כמוך, יש לי קורולה 2008, החלטתי להישאר איתה ולהשקיע מאשר להוסיף הרבה כסף לרכב שהוא לא שדרוג מהותי מבחינתי.

מה כיף בחיים האלה אם לא להחליף מכוניות כל כמה שנים??

כולם אומרים שזה שנמוך אבל למעשה לא ממש אכפת לי לוותר על המקום. מה שמציק לי שאתם אומרים זה שספייס סטאר מרעישה, כי הסיד בעיניי מאוד רועשת. אני רוצה רכב יותר קטן קצת וחסכוני הרבה יותר.

שמחה לדעת שאני לא לבד בסירה.

פורסם
כמו שכבר אמרו פה, ככל שהרכב יותר חדש ככה הוא מאבד את הערך שלו יותר מהר. תחשבי שרכב שאת קונה מהחברה יאבד מחצית מהערך שלו תוך כ4 שנים ולאחר מכן הירידת ערך היא פחות מורגשת.

לדוגמה אם המחיר של הספייסטאר הוא 35 אלף והמחיר של הסיד הוא 25 אלף ושני הרכבים בהערכה גסה מאבדים כ10% מהערך בשנה, אז בעוד שנה המחיר של המיצובישי יהיה 31.5k והמחיר של הסיד יהיה 22.5, אם תחכי שנתיים המיצובישי תהיה 28.35 והסיד 20 . וככל שתחכי יותר זמן הפער יהיה יותר קטן. מכיוון שהנסועה השנתית שלך נמוכה ואת מרוצה מהרכב מאוד לא הייתי ממליץ לך להחליף כרגע במיוחד כשאין לך כסף מיותר.

בכל אופן לדעתי האישית מעבר מהסיד לספייסטאר זה שנמוך ולא שדרוג אבל זו רק דעתי.

האירוניה זה שגם אני מחזיק בקיה סיד 2008 וצריך כ10k לרכישת הרכב שאני רוצה אך גם לי אין אותם כרגע ואני בהתלבטויות עם עצמי והג׳וק לא יוצא לי מהראש אבל עדיין אני מבין שזו תהיה טעות להחליף רכב שאני אוהב ומרוצה ממנו ולכן החלטתי לחכות עם זה כמה שנים :)

כל חצי שנה יש לי את הג'וק של להחליף אוטו ואז אני באה לכאן ומרגיעים אותי חחחח.

אני בניגוד אלייך אימפולסיבית. גם אם אני יודעת שזו לא ההחלטה הטובה ביותר היצר עלול לכבוש.

בכל אופן תודה גם לך על הפרוזאק..

פורסם
מה כיף בחיים האלה אם לא להחליף מכוניות כל כמה שנים??

כולם אומרים שזה שנמוך אבל למעשה לא ממש אכפת לי לוותר על המקום. מה שמציק לי שאתם אומרים זה שספייס סטאר מרעישה, כי הסיד בעיניי מאוד רועשת. אני רוצה רכב יותר קטן קצת וחסכוני הרבה יותר.

שמחה לדעת שאני לא לבד בסירה.

אם את מחפשת את הפרמטרים האלה אז כבר משהו אחר, כי נשמע שמצית את הסיד.

פורסם
אוקי יפה, אז מתי זה כן יהיה רלוונטי להחליף רכב, זה מה שאני שואלת.

ברגע שתרדי מהרעיון לקנות ספייס סטאר :p

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

חייב לומר משהו על הספייס סטאר - הרכב הכי נוראי שיצא לי לנהוג עליו יחסית לשנה שלו. השלדה. הנסיעה והכל מרגיש כמו פיאט פונטו שנת 98 פשוט הזדעזעתי ממנה ואני חושב שלרדת אליה מקיה ועוד בתוספת כסף זה אבסורד. זה פח עם גלגלים לא פחות.

קטן וחסכוני זה פיגו 108 או סיטרואן c1. לרכבים יש גיר רובוטי אבל מצד שני מנוע וגיר של טויוטה - אמינות. צריכת דלק הכי נמוכה בקטגוריה ואחלה של מולטימדיה עם מסך.

מדבר כאחד שקיבל גם פיגו וגם מיצובישי לתקופה מסויימת ופשוט נדהמתי עד כמה הם חסכו על המיצובישי

פורסם

יש כמה נקודות בהן נכון למכור רכב:

1. אם נסעת שנתיים שלוש בלי שום תיקונים (זה נשמע מצויין כשמוכרים את האוטו, אבל המוכר ילמד שרכב שנסע הרבה בלי תיקונים, ידרוש את תשומת הלב של המוסך יותר מרכב שכבר עשו בו דברים.

2. אם את מתקרבת לקילומטראז' עגול גדול - נגיד עדיף למכור לפני 100,000, 150,000 ו- 200,000 ק"מ. פסיכולוגית זה משפיע.

3. אם יש לך כסף פנוי להוסיף על מה שתקבלי על הרכב שלך (ואל תצפי להרבה, ברוב המקרים השוק קולט מכוניות משומשות בקושי).

בהצלחה!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אם אנשים היו מחליפים רכב כתוצאה מצורך אמיתי, רובנו היינו נוסעים ברכב כ-20 שנה לפני שמחליפים אותו באחר. אני מנהל בפורום הזה כמה שנים טובות, ויכול לומר שהרוב המוחלט של האנשים מחליפים רכב כפועל יוצא של גחמה רגשית.

למדתי שעם רגש לא מתווכחים - אך לעיתים (בכל זאת) השכל מנצח את הרגש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...