Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן ברלינגו החדש נחשף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

100 אלף שקל לדגם המאובזר? מחיר מצויין. במחיר הזה קנינו את הדגם הפשוט מ 0 ק"מ לפני שנתיים...המאובזרת אז עלתה 120 ב 0 ק"מ.

עריכה: אתה בטוח שמדובר בדגם המאובזר? מי מוכר אותו במחיר כזה?

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדגם הפשוט 75 כ"ס נמכר ב-95 המאובזר 100 כ"ס ב-116.5 (יתכן שיש זול באלפיה או שתיים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תודה. זה מה שחשבתי. 100 אלף לדגם המאובז, לא היה נשמע לי הגיוני.

הצדק איתך משהו השתנה אחד החברים קנה בפחות מ110K את הדגם המאובז לפני בערך חודשים שלושה.

בכל מקרה היבואן גם נותן הנחות יפות (לא רק עיסקאות של 0 ק"מ).

פורסם

אני מכיר יותר ממשפחה אחת שמשתמשת בברלינגו בתור רכב משפחתי (אחת מהן של שיפוצניק, בהתאמה מושלמת לסטיגמה).

בדומה לקטגוריית המיניוואנים המתפוגגת, השימושיות חסרת תקדים, עם מושבים זקופים שנוח להתקין בהם בוסטרים ומושבי בטיחות. אני זוכר לטובה גם את הדור הראשון מבחינת נהיגה - מתלים סבירים וגיר ידני oldskool.

חיסרון עיקרי שלא קשור לרכב - גניב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני זוכר לטובה גם את הדור הראשון מבחינת נהיגה - מתלים סבירים וגיר ידני oldskool.

הדור הראשון הוא סוג של גרסת טנדר לפיז'ו 306/סיטרואן קסארה. הוא מאוד נוח מבחינת רכות מתלים, הגיר הידני עובד על הפנים.

הדור השני (זה שהוצג ב 2008 ) הוא סוג של גרסת טנדר לסיטרואן C4 פיקאסו. קפיצי סליל מאחורה במקום מוטות פיתול צרפתיים מסורתיים "של פעם". הרבה פחות נוח, הגיר הידני עבר ממנגנון שטנגות לכבל אבל עדיין עובד על הפנים. בדור השלישי (זה שהוצג לאחרונה) אמור להגיע גיר ידני חדש 6 הילוכים, מקווה שיהיה יותר טוב מהקודמים.

• תוכן חדש...