Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

עד כה נהגתי בסובארו B3 שנת 2008. עקב תאונה שהשביתה את הרכב עלי לרכוש רכב וזה חייב להיות די מהר כי אני עובד מחוץ לעיר.

מדובר בנסיעה יומיומית מירושלים לבית שמש עם פיזור של שני ילדים בבוקר בתוך העיר. כך שזה צריך להיות רכב שסוחב את הנסיעה הזו מחוץ לעיר ולא שותה יותר מדי דלק. לא כל כך משנה אם זה מיני או סדאן מבחינתי ועם עדיפות לרכבים יפניים אבל לא חייב. כמו כן צריך שיהיה אוט'. עוד נתון חשוב מבחינתי הוא שהרכב לא יהיה נמוך מדי כיוון שאני יחסית גבוה וקשה לי עם רכבים נמוכים. הסובארו לצורך העניין היתה סבירה.

תודה רבה לכל העונים,

דניאל

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

אם צריכת הדלק של b3 היתה סבירה מבחינתך , אזי כל המשפחתומטיות באות בחשבון.

נראה לי שמיצובישי לאנסר 1.5 תתאים וכן ניסאן טידה או נוט. גם מאזדה 3 תתאים

פורסם

האמת שצריכת הדלק היתה לא ממש סבירה והתכוונתי להחליף את האוטו בכל מקרה... מעדיף רכב חסכוני יותר בדלק.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

• תוכן חדש...