Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי רכב סיאט איביזה מודל 2011 עם תיבת הילוכים DSG שעד היום לא עשתה בעיות. הרכב כבר נסע 145K ק"מ.

אתמול, בזמן שהתחלתי תנועה ברמזור, הרכב החל לרעוד בצורה חזקה מאוד שאילצה אותי לעצור בצד מחשש שמשהו איום ונורא קרה לרכב. יש לציין שאף נורה לא נדלקה בשום שלב.

לאחר בירור עם מספר חברים ולאחר קריאה בפורומים השונים, הבנתי שככל הנראה הבעיה נובעת מתיבת ההילוכים של הרכב ושניתן להמשיך לנהוג על מנת להגיע הביתה - וכך עשיתי. הרכב גמא 80 ק"מ בלי שום בעיה.

קבעתי כבר תור למוסך המורשה (פליקס), אך זה יהיה רק בעוד שבוע (גם במוסך רון כנראה אצליח לטפל רק בשבוע הבא) ובזמן הזה אני צריך לעשות נסיעות רבות בתוך העיר ולעתים גם מחוצה לה. יש לציין שהיום נהגתי מעט ברכב והוא לא רעד בהנעה, אך כן הורגשו קצת רעידות שונות מהרגיל בהחלפת הילוך. האם בטיחותי לי ולרכב להמשיך לנסוע? או שמא עליי להשבית את הרכב מחשש להגברת הנזק?

אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

תודה רבה

פורסם

אם אני מבין נכון, הרעידות הן מהמנוע ולא מהמצמדים - אם כך, ייתכן שזה סליל הצתה של צילינדר 3. הסליל ההצתה הספציפי הזה עובר קרוב לסעפת הפליטה. עד 2012 סליל ההצתה לא היה מוגן עם מעטפת לבידוד טרמי.

ברגע שסליל ההצתה לא מתפקד, המנוע ירעד וייכנס ל-limp Mode.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אם אני מבין נכון, הרעידות הן מהמנוע ולא מהמצמדים - אם כך, ייתכן שזה סליל הצתה של צילינדר 3. הסליל ההצתה הספציפי הזה עובר קרוב לסעפת הפליטה. עד 2012 סליל ההצתה לא היה מוגן עם מעטפת לבידוד טרמי.

ברגע שסליל ההצתה לא מתפקד, המנוע ירעד וייכנס ל-limp Mode.

היי, תודה רבה על תשובתך. האם זה מצב שמחייב השבתה של הרכב עד לטיפול במוסך? או שניתן להמשיך לנסוע?

פורסם

כל עוד המנוע לא רועד, אין בעיה לנסוע.

למיטב הבנתי הרעידות הן ספורדיות.

מומלץ לגשת למוסך בהקדם.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...