Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מושבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז ככה:

אני רוצה להחליף בסמוראי שלי את המושבים כיוון שהקיימים יכניסו אותי לד"ר גב מתי שהוא.

אוקיי אז המשבים שאני זקוק להם הם או של GMC ספארי רמה 3 או 4 אני לא זוכר איזה מיבניהם היא הגבוה וכמו כן גם מושבים של VOLVO 240 יתאימו לי ועכשיו השאלה הקשה:

"הכין אני יכול לימצוא פירוקיה שיש לה את אחד מהמושבים הנ"ל? או אם יש למישהו בבית את אחד הרכבים מושבת אני מוכן לשלם לו עבורם"

המיקום חייב להיות מאיזור המרכז כלומר רחובות והסביבה אפשר גם ליגלוש מהאיזור רק לא יותר מידי.

אהההההה ובירגר חלפים או איך שלא קוראים לא בנס ציונה לא בא בחשבון *********עריכה , את המחמאות אתה מוזמן להגיד למר בירגר באופן פרטי ולא באמצעות הפורום***.

תודה רבה למשיבים ואולי ביזכותכם אני יחסוך בטיפולים אצל ד"ר גב בעתיד הקרוב :wink:

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

מושבים של וולוו תוכל להשיג אצל גרר שלמה בבני ברק בטל' 03-6180831

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...