Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה באתר imshealth.be

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי נעלי ריצה בכחצי מחיר מכל אתר אחר וכשליש ממחירן בארץ.

הבעיה שלי עם האתר שלא ניתן לשלם ב-PAY PAL ואין אפילו מייל לפניה אליהם. מרגיש לי מאוד לא בטוח לקנות כך מכיוון שהתשלום באתר הוא רק בכרטיס אשראי.

מישהו מכיר את האתר ?

http://www.imshealth.be/

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא מכיר את האתר הספציפי הזה.

ככל שהזמן עובר אני נוטה יותר ויותר שלא לרכוש מאתרים שלא תומכים בפייפאל, אלא אם כן מדובר באתרים מוכרים כמו אמאזון.

היכולת לבטל עיסקה בפייפאל היא כל כך יותר פשוטה מאשר בכרטיס אשראי רגיל שזה מצדיק את הפער במחיר אם יש כזה.

לדוגמא, חבר שלי רכש נעליים והגיע דגם אחר מזה שהזמין. לאחר עשרות (!!) התכתבויות עם נציגי האתר בו הוא קנה הוא לבסוף התייאש ועזב את זה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אתר עם המון סימני שאלה לגביו. עושה רושם של אתר המופעל ע"י רמאים.

1. האתר קיים 3 חודשים בלבד.

2. משתמש בשם של חברה מתחום המידע הרפואי שאיננה מתעסקת עם מכירת מוצרי ספורט.

3. אין שום מידע על החברה. רק עמוד צור קשר, ללא מידע נוסף.

4. משלוח חינם לכל העולם (משלוח מהיר דרך DHL או EMS !).

פורסם
אתר עם המון סימני שאלה לגביו. עושה רושם של אתר המופעל ע"י רמאים.

1. האתר קיים 3 חודשים בלבד.

איך אתה יודע ?

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ככה, יום אחרי יום כיפור אתה מעליב ?

אני לא מפרסם שום דבר, שאלתי שאלה כנה. האם ניתן או לא ניתן לסמוך על האתר וגם העליתי את חששותיי. קיבלתי חיזוק שלא לקנות שם ואכן נמנעתי מכך.

fiat x1/9

פורסם (נערך)

חד משמעית לא להזמין מהאתר הזה.

בכל פעם שאתם נתקלים באתר כזה יש לבצע את הפעולות הבאות:

1. להכנס לאתר whois.com/whois (או כל אתר אחר שמציע שירות whois lookup), להדביק את כתובת האתר שחושדים בה, ותוכלו לקבל פרטים מלאים על האתר. הנתון שהכי מעניין אתכם הוא תאריך ההקמה של האתר, בד"כ אתרים מסוג זה יהיו רשומים מס' חודשים בודדים ולכן יש להפעיל שיקול הדעת ולהבין את רמת המוניטין שלהם.

2. תמיד לוודא שהאתר מאובטח ב-SSL. האתר שהבאת לדוגמא, לא מכיל דפים מאובטחים באף אחד מהעמודים שלו.

האמת שזה לגיטימי, לא חייב שכל האתר יהיה מאובטח, אבל לפחות בדפי ההרשמה/כניסה וה-checkout, זה MUST.

עריכה אחרונה על ידי Style

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
ככה, יום אחרי יום כיפור אתה מעליב ?

אני לא מפרסם שום דבר, שאלתי שאלה כנה. האם ניתן או לא ניתן לסמוך על האתר וגם העליתי את חששותיי. קיבלתי חיזוק שלא לקנות שם ואכן נמנעתי מכך.

כיפור היה אתמול, אפשר להעליב ולקלל חופשי עד שנה הבאה :-D

פעם בכמה זמן יש פה מישהו שמעלה אתר שלא ממש קיים ושואל עליו שאלות.

איך אתה מגיע לדומיין בלגי שלא עולה בחיפוש בגוגל?

בלגיה זאת מדינה שהיצוא העיקרי שלה זה טרוריסטים לשאר אירופה ובעיקר לצרפת.

פעם היו שם הרבה יהודים סוחרי יהלומים, לא נשאר שם יהודי אחד.

פה אתה צודק :-D

אייל

פורסם

האתר בלגי? לא ידעתי.

הגעתי לאתר כשחיפשתי את השם של הנעל בגוגל.

fiat x1/9

• תוכן חדש...